Start
Mój profil

Monika Kobyłka

Moderator: verysweetcherry
Daisy123
Zdalna_mama_nowe

Re: Monika Kobyłka

Post autor: Daisy123 »

Meggi1703 pisze: ndz sty 05, 2025 8:59 pm Właśnie nie pamiętam. Maja Danilo? Danilewicz?
U niej na blogu bylo cos o Monice, ale chyba nic konkretnego. Z kolei ja spotkalam sie z komentarzami na fb, ze ktos cos wie, ale nic nie powie, bo dostal od rodziny jakis sadowy zakaz wypowiadania sie
Meggi1703
LouiBag

Post autor: Meggi1703 »

Dlatego myślę, że rodzina wie co się stało i kto za tym stoi. To mała wieś, pewnie boją się, nie chce tego ruszać. Żal mi dziewczyny, że rodzice nie chcą sprawiedliwości dla niej.
aillem
RóżowePolo

Post autor: aillem »

Brutalna prawda może być taka, że jej sprawiedliwość i nagłośnienie tego już nie pomoże, a może narazić na podobny los jej rodzinę
greenlight9
Channelka

Post autor: greenlight9 »

Meggi1703 pisze: ndz sty 05, 2025 11:15 am Ja kiedyś na youtubie u jakiejś pani która wyszukuje ciała i to z powodzeniem wyczytałam że ona proponowała rodzicom że pomoże ale oni kategorycznie odmówili, nie chcieli pomocy. Może się domyślają kto za tym stoi i boją się.
Myślę że po prostu rodzina chce spokoju i nie rozgrzebywać ran, to nie jest dla mnie podejrzane że się nie zgodzili na taką "pomoc"... może chcą zachować w głowie obraz Moniki taką jaką ją widzieli po raz ostatni, a nie rozmyślać o jej zwłokach i co się z nią działo przed śmiercią. Sprawiedliwość sprawiedliwością ale nie każdy to udźwignie psychicznie