Dziewczyny, mam straszny chaos w życiu. Sama go sobie robię. Tzn nie do końca sama, bo mam na siebie zwalone mase problemów moich rodziców, w które zostałam wplątana. Dodatkowo ten chaos na każdej płaszczyźnie... w kalendarzu, w notatkach, bałaganię okropnie. Mam chaos w głowie po prostu.
Nie wiem jak to uporządkować. Chciałabym się zmienić, być taką wiecie, uporządkowaną laską. mam 28 lat w maju i taki burdel w życiu
Mam nadzieję, że rozumiecie.
Czy macie jakieś rady jak to uporządkować?
Ja wiem, że terapia by pomogła, ale nie stać mnie na nią aktualnie
chaos w zyciu
Moderator: verysweetcherry-
- Siatkarka
A może masz ochotę wspólnie określić cele i się wspierać w ich osiągnięciu? Taki obustronne motywowanie siebie? Ja też mam problem i mimo że znam wiele narzędzi, brakuje mi konsekwencji
-
- Szarlotta
Diagnozowałaś się może pod kątem ADHD?jest.emszczesliwa pisze: ↑pt gru 27, 2024 5:17 pm Dziewczyny, mam straszny chaos w życiu. Sama go sobie robię. Tzn nie do końca sama, bo mam na siebie zwalone mase problemów moich rodziców, w które zostałam wplątana. Dodatkowo ten chaos na każdej płaszczyźnie... w kalendarzu, w notatkach, bałaganię okropnie. Mam chaos w głowie po prostu.
Nie wiem jak to uporządkować. Chciałabym się zmienić, być taką wiecie, uporządkowaną laską. mam 28 lat w maju i taki burdel w życiu
Mam nadzieję, że rozumiecie.
Czy macie jakieś rady jak to uporządkować?
Ja wiem, że terapia by pomogła, ale nie stać mnie na nią aktualnie
-
- RoyalBaby
Na Twoim miejscu zaczęłabym od badania krwi pod kątem niedoborów i tarczycy. Rozlegulowana tarczyca i niskie żelazo i witamina D robi jebnik w codziennym funkcjonowaniu. Ja zaczęłam się nawet zastanawiać czy nie mam początków Alzheimera,serio. Brak tych witamin robi pierdolnik w życiu. Wieczne zmęczenie, drażliwość, nieogar, zapominanie spraw, kołatanie serca, odkładanie spraw na później, można dalej wymieniać, a to były "tylko" niedobory witamin.
-
- LouiBag
CambioDolor pisze: ↑pn gru 30, 2024 12:46 pm Na Twoim miejscu zaczęłabym od badania krwi pod kątem niedoborów i tarczycy. Rozlegulowana tarczyca i niskie żelazo i witamina D robi jebnik w codziennym funkcjonowaniu. Ja zaczęłam się nawet zastanawiać czy nie mam początków Alzheimera,serio. Brak tych witamin robi pierdolnik w życiu. Wieczne zmęczenie, drażliwość, nieogar, zapominanie spraw, kołatanie serca, odkładanie spraw na później, można dalej wymieniać, a to były "tylko" niedobory witamin.
[/quote
Choruje na zaburzenia odżywiania, mam njedobory wszystkiego:(
-
- LouiBag
Ojej, chętnie!! Napisz do mnie 🩷Robalka12090 pisze: ↑ndz gru 29, 2024 9:31 am A może masz ochotę wspólnie określić cele i się wspierać w ich osiągnięciu? Taki obustronne motywowanie siebie? Ja też mam problem i mimo że znam wiele narzędzi, brakuje mi konsekwencji