Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: florella »

Pewnie widzi, że policja nic nie ma to jest pewny.
INISFEE
LouiBag

Post autor: INISFEE »

może ten ciapek nic nie wie a jego żonka może sama "załatwiła sprawę'
Zoja83
GreckieWakacje

Post autor: Zoja83 »

Halowka pisze: pn gru 16, 2024 6:30 pm Martwi mnie, że w sprawie p. Beaty nie ma żadnych aktualizacji, żadnego przełomu 😥.
Myślę, że celowo, bo są pewni, że ta dwójka maczała w tym palce i czekają na fałszywy ruch.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Czytałam, że tego dnia kamery w zakładzie utylizacji dziwnym trafem też nie działały…
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

KrwawaMary pisze: śr gru 18, 2024 12:00 pm Czytałam, że tego dnia kamery w zakładzie utylizacji dziwnym trafem też nie działały…
Nie wiem czy to prawda podobno nie działały tylko 7. 10 a później po niedługim czasie zostały wyłączone na stałe. Ale to jest ogromny zakład, ja wątpię żeby coś takiego przeszlp6, żeby dla takiego głupiego janka właściciel ryzykowal utylizacje.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Właściciel mógłby nawet o tym nie wiedzieć, gdyby dobrze zakombinował z jakimś pracownikiem 🤔
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

Strasznie irytuje mnie ta sprawa. Ci geniusze zbrodni w postaci mężulka i jego nowej pani są w oczywisty sposób umoczeni, a śledczy są naprawdę aż tak nieudolni, żeby nie potrafić tego wykryć/udowodnić? Masakra.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
KrwawaMary
DamaZpowiśla

J. do zbyt inteligentych nie należy także nie rozumiem jakim cudem nie mają żadnych dowodów 🤷‍♀️
slodkakotka12
RoyalBaby

Post autor: slodkakotka12 »

W okolicy Pękaninka pod Białogardem znaleziono ludzkie zwłoki chodź nie znana jest płeć i tożsamość zmarłej osoby
Ciało w stanie rozkładu...
Narazie nie ma informacji czy to może być Beata
KasiaBasia56
Modna

slodkakotka12 pisze: czw gru 19, 2024 1:18 am W okolicy Pękaninka pod Białogardem znaleziono ludzkie zwłoki chodź nie znana jest płeć i tożsamość zmarłej osoby
Ciało w stanie rozkładu...
Narazie nie ma informacji czy to może być Beata
W tej miejscowości we wrześniu czy październiku zaginął starszy Pan, możliwe że to jego ciało. Beatę lepiej ukryli przecież teściowa się wypowiadała w sklepie że jej nikt nigdy nie znajdzie :(
Buka@
MiamiBicz

Post autor: Buka@ »

KasiaBasia56 pisze: czw gru 19, 2024 3:01 pm W tej miejscowości we wrześniu czy październiku zaginął starszy Pan, możliwe że to jego ciało. Beatę lepiej ukryli przecież teściowa się wypowiadała w sklepie że jej nikt nigdy nie znajdzie :(
Serio taka wypowiedź była ??
KrwawaMary
DamaZpowiśla

KasiaBasia56 pisze: czw gru 19, 2024 3:01 pm W tej miejscowości we wrześniu czy październiku zaginął starszy Pan, możliwe że to jego ciało. Beatę lepiej ukryli przecież teściowa się wypowiadała w sklepie że jej nikt nigdy nie znajdzie :(
Mogłabyś przybliżyć bardziej tą sytuację ze sklepu?
KasiaBasia56
Modna

KrwawaMary pisze: czw gru 19, 2024 5:42 pm Mogłabyś przybliżyć bardziej tą sytuację ze sklepu?
Nie słyszałam tego osobiście, ale ktoś pisał na grupie że teściowa w sklepie mówiła że Beaty nikt już nie znajdzie. Daje do myślenia
KrwawaMary
DamaZpowiśla

KasiaBasia56 pisze: czw gru 19, 2024 7:03 pm Nie słyszałam tego osobiście, ale ktoś pisał na grupie że teściowa w sklepie mówiła że Beaty nikt już nie znajdzie. Daje do myślenia
I tylko tyle tam było?
slodkakotka12
RoyalBaby

Post autor: slodkakotka12 »

A już miałam nadzieję że może coś się ruszyło i to ona, chciałabym aby znalazła się żywa, ale coraz bardziej w to wątpię...
Awatar użytkownika
sabinkalivia8821
MoetGlass

Post autor: sabinkalivia8821 »

a mnie dziwi dlaczego oni ich na dołek nie wzięli janek jak i jego luba są na granicy wydolności …przynajmniej tka wyglądają zatrzymać na 48 h można każdego oni by wszystko a wyśpiewali jakby ich zawinęli
ASREAS666

Post autor: ASREAS666 »

sabinkalivia8821 pisze: sob gru 21, 2024 9:45 pm a mnie dziwi dlaczego oni ich na dołek nie wzięli janek jak i jego luba są na granicy wydolności …przynajmniej tka wyglądają zatrzymać na 48 h można każdego oni by wszystko a wyśpiewali jakby ich zawinęli
I na jakiej podstawie by ich mieli zgarnąć? Do tego trzeba mieć podstawy a w tej sprawie wygląda na to, że nie ma żadnych dowodów czy nawet poszlak
Awatar użytkownika
sabinkalivia8821
MoetGlass

ASREAS666 pisze: ndz gru 22, 2024 8:39 pm I na jakiej podstawie by ich mieli zgarnąć? Do tego trzeba mieć podstawy a w tej sprawie wygląda na to, że nie ma żadnych dowodów czy nawet poszlak
do zatrzymania na 48 nie trzeba do sankcji tak ale nie ale nie do tego a choćby na postawie podejrzeń samych
EwaKasia
SushiRoll

Post autor: EwaKasia »

Na kanale Ślady pojawił się materiał o tej sprawie.
W sumie nie ma tam nic nowego. Zastanawiające jest tylko to, że telefon Beaty był aktywny przez chwilę koło godz. 11 w miejscowości Łobez, 7 km od miejsca zamieszkania Beaty.
ASREAS666

Post autor: ASREAS666 »

sabinkalivia8821 pisze: ndz gru 22, 2024 9:34 pm do zatrzymania na 48 nie trzeba do sankcji tak ale nie ale nie do tego a choćby na postawie podejrzeń samych
Na podstawie podejrzeń to bym cię mogła zamknąć, bo byłaś w Sopocie w tym samym czasie co Iwona Wieczorek. To tak nie działa, musisz mieć UZASADNIONE podejrzenie, że dana osoba popełniła przestępstwo a zachodzi obawa ucieczki lub ukrycia się tej osoby albo zatarcia śladów. Na logikę każdy z nas wie, że pewnie były mąż maczał w tym palce, ale policja nie może się kierować logiką tylko dowodami, że dane osoby mogą być zamieszane w przestępstwo, a na razie jak widać takich nie mają.
Awatar użytkownika
sabinkalivia8821
MoetGlass

ASREAS666 pisze: pn gru 23, 2024 1:35 pm Na podstawie podejrzeń to bym cię mogła zamknąć, bo byłaś w Sopocie w tym samym czasie co Iwona Wieczorek. To tak nie działa, musisz mieć UZASADNIONE podejrzenie, że dana osoba popełniła przestępstwo a zachodzi obawa ucieczki lub ukrycia się tej osoby albo zatarcia śladów. Na logikę każdy z nas wie, że pewnie były mąż maczał w tym palce, ale policja nie może się kierować logiką tylko dowodami, że dane osoby mogą być zamieszane w przestępstwo, a na razie jak widać takich nie mają.
to ze jego kochanka ma na koncie podobną zrobdnie nie jest wystarczająca poszlaka do zatrzymania na 48?kto zna przeszłość ten zna przyszłość…
Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

Post autor: kvsiv17 »

sabinkalivia8821 pisze: pn gru 23, 2024 4:33 pm to ze jego kochanka ma na koncie podobną zrobdnie nie jest wystarczająca poszlaka do zatrzymania na 48?kto zna przeszłość ten zna przyszłość…
Niestety nie, poszlaka wystarczająca jest brak alibi na czas zaginięcia, ślady jakieś wśród rzeczy osobistych np znalezienie torebki osoby zaginionej z ktora wychodzila w dniu zaginiecia itd, mimo ze cos wydaje sie cozywiste dla prawa nie jest to takie proste.
chicachica
Mokra Włoszka

Post autor: chicachica »

sabinkalivia8821 pisze: pn gru 23, 2024 4:33 pm to ze jego kochanka ma na koncie podobną zrobdnie nie jest wystarczająca poszlaka do zatrzymania na 48?kto zna przeszłość ten zna przyszłość…
Ale co ma dać to zatrzymanie na 48? Posiedzi 48, wyjdzie i tyle… pewnie już był przesłuchiwany i nic nie powiedział to teraz też się nie wygada skoro wie, że posiedzi 2 dni i będą musieli mu dać spokój. Jak miał zacierać ślady to zatarł już dawno, a chyba po to głównie zatrzymują, żeby podejrzany nie mataczył.
klolyk
Modna

Post autor: klolyk »

kvsiv17 pisze: pn gru 23, 2024 4:51 pm Niestety nie, poszlaka wystarczająca jest brak alibi na czas zaginięcia, ślady jakieś wśród rzeczy osobistych np znalezienie torebki osoby zaginionej z ktora wychodzila w dniu zaginiecia itd, mimo ze cos wydaje sie cozywiste dla prawa nie jest to takie proste.
W ogóle ta baba podobno w dniu zaginięcia p Beaty wzięła niespodziewanie wolne w pracy…
Basiad89
Ciastko

Post autor: Basiad89 »

To zaginięcie jest mocno dziwne. Obserwuje tą sprawę i powiem Wam, że tak bym chciała, żeby Pani Beata odnalazła się żywa. Tak żal mi tych dzieci. Dużo postów czytam o niej na Hyde Park grupa Łobez, tam jej mąż się też czasami wypowiada...