Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginiona Beata Klimek
Pewnie widzi, że policja nic nie ma to jest pewny.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Czytałam, że tego dnia kamery w zakładzie utylizacji dziwnym trafem też nie działały…
-
KasiaBasia56
- Modna
Nie wiem czy to prawda podobno nie działały tylko 7. 10 a później po niedługim czasie zostały wyłączone na stałe. Ale to jest ogromny zakład, ja wątpię żeby coś takiego przeszlp6, żeby dla takiego głupiego janka właściciel ryzykowal utylizacje.KrwawaMary pisze: ↑śr gru 18, 2024 12:00 pm Czytałam, że tego dnia kamery w zakładzie utylizacji dziwnym trafem też nie działały…
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Właściciel mógłby nawet o tym nie wiedzieć, gdyby dobrze zakombinował z jakimś pracownikiem 
Strasznie irytuje mnie ta sprawa. Ci geniusze zbrodni w postaci mężulka i jego nowej pani są w oczywisty sposób umoczeni, a śledczy są naprawdę aż tak nieudolni, żeby nie potrafić tego wykryć/udowodnić? Masakra.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
J. do zbyt inteligentych nie należy także nie rozumiem jakim cudem nie mają żadnych dowodów 
-
slodkakotka12
- RoyalBaby
W okolicy Pękaninka pod Białogardem znaleziono ludzkie zwłoki chodź nie znana jest płeć i tożsamość zmarłej osoby
Ciało w stanie rozkładu...
Narazie nie ma informacji czy to może być Beata
-
KasiaBasia56
- Modna
W tej miejscowości we wrześniu czy październiku zaginął starszy Pan, możliwe że to jego ciało. Beatę lepiej ukryli przecież teściowa się wypowiadała w sklepie że jej nikt nigdy nie znajdzieslodkakotka12 pisze: ↑czw gru 19, 2024 1:18 am W okolicy Pękaninka pod Białogardem znaleziono ludzkie zwłoki chodź nie znana jest płeć i tożsamość zmarłej osoby
Serio taka wypowiedź byłaKasiaBasia56 pisze: ↑czw gru 19, 2024 3:01 pm W tej miejscowości we wrześniu czy październiku zaginął starszy Pan, możliwe że to jego ciało. Beatę lepiej ukryli przecież teściowa się wypowiadała w sklepie że jej nikt nigdy nie znajdzie![]()
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Mogłabyś przybliżyć bardziej tą sytuację ze sklepu?KasiaBasia56 pisze: ↑czw gru 19, 2024 3:01 pm W tej miejscowości we wrześniu czy październiku zaginął starszy Pan, możliwe że to jego ciało. Beatę lepiej ukryli przecież teściowa się wypowiadała w sklepie że jej nikt nigdy nie znajdzie![]()
-
KasiaBasia56
- Modna
Nie słyszałam tego osobiście, ale ktoś pisał na grupie że teściowa w sklepie mówiła że Beaty nikt już nie znajdzie. Daje do myślenia
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
I tylko tyle tam było?KasiaBasia56 pisze: ↑czw gru 19, 2024 7:03 pm Nie słyszałam tego osobiście, ale ktoś pisał na grupie że teściowa w sklepie mówiła że Beaty nikt już nie znajdzie. Daje do myślenia
-
slodkakotka12
- RoyalBaby
A już miałam nadzieję że może coś się ruszyło i to ona, chciałabym aby znalazła się żywa, ale coraz bardziej w to wątpię...
- sabinkalivia8821
- MoetGlass
a mnie dziwi dlaczego oni ich na dołek nie wzięli janek jak i jego luba są na granicy wydolności …przynajmniej tka wyglądają zatrzymać na 48 h można każdego oni by wszystko a wyśpiewali jakby ich zawinęli
-
ASREAS666
I na jakiej podstawie by ich mieli zgarnąć? Do tego trzeba mieć podstawy a w tej sprawie wygląda na to, że nie ma żadnych dowodów czy nawet poszlaksabinkalivia8821 pisze: ↑sob gru 21, 2024 9:45 pm a mnie dziwi dlaczego oni ich na dołek nie wzięli janek jak i jego luba są na granicy wydolności …przynajmniej tka wyglądają zatrzymać na 48 h można każdego oni by wszystko a wyśpiewali jakby ich zawinęli
- sabinkalivia8821
- MoetGlass
Na kanale Ślady pojawił się materiał o tej sprawie.
W sumie nie ma tam nic nowego. Zastanawiające jest tylko to, że telefon Beaty był aktywny przez chwilę koło godz. 11 w miejscowości Łobez, 7 km od miejsca zamieszkania Beaty.
W sumie nie ma tam nic nowego. Zastanawiające jest tylko to, że telefon Beaty był aktywny przez chwilę koło godz. 11 w miejscowości Łobez, 7 km od miejsca zamieszkania Beaty.
-
ASREAS666
Na podstawie podejrzeń to bym cię mogła zamknąć, bo byłaś w Sopocie w tym samym czasie co Iwona Wieczorek. To tak nie działa, musisz mieć UZASADNIONE podejrzenie, że dana osoba popełniła przestępstwo a zachodzi obawa ucieczki lub ukrycia się tej osoby albo zatarcia śladów. Na logikę każdy z nas wie, że pewnie były mąż maczał w tym palce, ale policja nie może się kierować logiką tylko dowodami, że dane osoby mogą być zamieszane w przestępstwo, a na razie jak widać takich nie mają.sabinkalivia8821 pisze: ↑ndz gru 22, 2024 9:34 pm do zatrzymania na 48 nie trzeba do sankcji tak ale nie ale nie do tego a choćby na postawie podejrzeń samych
- sabinkalivia8821
- MoetGlass
to ze jego kochanka ma na koncie podobną zrobdnie nie jest wystarczająca poszlaka do zatrzymania na 48?kto zna przeszłość ten zna przyszłość…ASREAS666 pisze: ↑pn gru 23, 2024 1:35 pm Na podstawie podejrzeń to bym cię mogła zamknąć, bo byłaś w Sopocie w tym samym czasie co Iwona Wieczorek. To tak nie działa, musisz mieć UZASADNIONE podejrzenie, że dana osoba popełniła przestępstwo a zachodzi obawa ucieczki lub ukrycia się tej osoby albo zatarcia śladów. Na logikę każdy z nas wie, że pewnie były mąż maczał w tym palce, ale policja nie może się kierować logiką tylko dowodami, że dane osoby mogą być zamieszane w przestępstwo, a na razie jak widać takich nie mają.
Niestety nie, poszlaka wystarczająca jest brak alibi na czas zaginięcia, ślady jakieś wśród rzeczy osobistych np znalezienie torebki osoby zaginionej z ktora wychodzila w dniu zaginiecia itd, mimo ze cos wydaje sie cozywiste dla prawa nie jest to takie proste.sabinkalivia8821 pisze: ↑pn gru 23, 2024 4:33 pm to ze jego kochanka ma na koncie podobną zrobdnie nie jest wystarczająca poszlaka do zatrzymania na 48?kto zna przeszłość ten zna przyszłość…
-
chicachica
- Mokra Włoszka
Ale co ma dać to zatrzymanie na 48? Posiedzi 48, wyjdzie i tyle… pewnie już był przesłuchiwany i nic nie powiedział to teraz też się nie wygada skoro wie, że posiedzi 2 dni i będą musieli mu dać spokój. Jak miał zacierać ślady to zatarł już dawno, a chyba po to głównie zatrzymują, żeby podejrzany nie mataczył.sabinkalivia8821 pisze: ↑pn gru 23, 2024 4:33 pm to ze jego kochanka ma na koncie podobną zrobdnie nie jest wystarczająca poszlaka do zatrzymania na 48?kto zna przeszłość ten zna przyszłość…
W ogóle ta baba podobno w dniu zaginięcia p Beaty wzięła niespodziewanie wolne w pracy…kvsiv17 pisze: ↑pn gru 23, 2024 4:51 pm Niestety nie, poszlaka wystarczająca jest brak alibi na czas zaginięcia, ślady jakieś wśród rzeczy osobistych np znalezienie torebki osoby zaginionej z ktora wychodzila w dniu zaginiecia itd, mimo ze cos wydaje sie cozywiste dla prawa nie jest to takie proste.
To zaginięcie jest mocno dziwne. Obserwuje tą sprawę i powiem Wam, że tak bym chciała, żeby Pani Beata odnalazła się żywa. Tak żal mi tych dzieci. Dużo postów czytam o niej na Hyde Park grupa Łobez, tam jej mąż się też czasami wypowiada...