JonBenet Ramsey

Moderator: verysweetcherry

Lucy
DamaZpowiśla

JonBenet Ramsey

Post autor: Lucy »

Jest nowy dokument na Netflixie,sprawa znowu stała się głośna,jak myślicie kto zabił te biedne dziecko?
Nasakanaka
Srebrna Kropeczka

Post autor: Nasakanaka »

To dziecko, nie te. Ja się skłaniam ku tej chyba najbardziej podstawowej wersji, że to był brat. Oczywiście nie sądzę, że to było specjalnie, niefortunnie ją uderzył, a rodzice spanikowali i wymyślili coś, żeby się nie wydało.
Lucy
DamaZpowiśla

Post autor: Lucy »

Nasakanaka pisze: pn gru 02, 2024 8:20 pm To dziecko, nie te. Ja się skłaniam ku tej chyba najbardziej podstawowej wersji, że to był brat. Oczywiście nie sądzę, że to było specjalnie, niefortunnie ją uderzył, a rodzice spanikowali i wymyślili coś, żeby się nie wydało.
W dokumencie Netflixa mówią że nie ma żadnych dowodów na winę brata lub rodziców.
dont_lick_it
Mokra Włoszka

Post autor: dont_lick_it »

Nasakanaka pisze: pn gru 02, 2024 8:20 pm To dziecko, nie te. Ja się skłaniam ku tej chyba najbardziej podstawowej wersji, że to był brat. Oczywiście nie sądzę, że to było specjalnie, niefortunnie ją uderzył, a rodzice spanikowali i wymyślili coś, żeby się nie wydało.
Przestancie z tym bratem to absurd. Kto to wymyślil? ta stacja telewizyjna?
Nasakanaka
Srebrna Kropeczka

Post autor: Nasakanaka »

Lucy pisze: pn gru 02, 2024 8:32 pm W dokumencie Netflixa mówią że nie ma żadnych dowodów na winę brata lub rodziców.
Akurat tego netflixowego jeszcze nie oglądałam, czytałam kiedyś o tej sprawie i w sumie wtedy ta opcja do mnie przemawiała, ale to było ładnych parę lat temu, więc chyba muszę sobie odświeżyć.