Buty zimowe

Inspiracje modowe, promocje, błędy cenowe, Wasze ulubione style

Moderator: verysweetcherry

esmeraldaxd
Koczkodan

Re: Buty zimowe

Post autor: esmeraldaxd »

A jak wam się sprawdzają timberlandy?
Maupeczka99
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Maupeczka99 »

esmeraldaxd pisze: sob lis 16, 2024 12:17 am A jak wam się sprawdzają timberlandy?
Mega się ślizgają...
Mam je juz kilka ładnych lat, model bez jakiegoś ocieplenia w środku, sama skóra i ogólnie są fajne i wytrzymałe, ale nie na wielki mróz i ubity śnieg, bo trzeba iść wolno i ostrożnie żeby nie wiwynac orla xD

Mam jeszcze fitzsimmonsy i sa super, ale troche krotkie i czasem śnieg wpada do środka :)
haniaaa
ŚpioszkiKenzo

Post autor: haniaaa »

Miałam zarówno UGG jak i Inuikii obie marki super! koniecznie tylko trzeba je zaimpregnować! : :P
barbararoszponka
BlondDoczep

Post autor: barbararoszponka »

A miał/ma ktoś wersję Inuikii skóra + zamsz? Bo podobają mi się bardziej te zamszowe, ale mam obawę jak właśnie w zaspach lub w kontakcie z chlupą, czy jednak pełna skóra nie będzie lepsza. Za dużo tych wersji mają! :)
Gemela
Mokra Włoszka

Post autor: Gemela »

Maupeczka99 pisze: sob lis 16, 2024 10:08 pm Mam jeszcze fitzsimmonsy i sa super, ale troche krotkie i czasem śnieg wpada do środka :)
Czy fitzsimmons są jak kalosze? XD nie mogę rozgryźć tych butów, mega mi się podobają, nie mam gdzie ich zobaczyć stacjonarnie i po zdjęciach wydaje mi się, że w całości to jest tworzywo sztuczne i że będzie się w tym noga strasznie pocić
nenka22
Koczkodan

Post autor: nenka22 »

esmeraldaxd pisze: sob lis 02, 2024 12:58 pm a ma któraś z was ugg lub emu, ale nie ten typowy koślawy model tylko jakiś z tych twardszych?
UGG tak Emu nie. Wedlug mnie UGG są nie do zdarcia a przy tym bardzo wygodne. Emu dość szybko mi się zniszczyły i są mniej ciepłe
Maupeczka99
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Maupeczka99 »

Gemela pisze: śr lis 27, 2024 12:14 am Czy fitzsimmons są jak kalosze? XD nie mogę rozgryźć tych butów, mega mi się podobają, nie mam gdzie ich zobaczyć stacjonarnie i po zdjęciach wydaje mi się, że w całości to jest tworzywo sztuczne i że będzie się w tym noga strasznie pocić
Teoretycznie tak, ale to jest ta pianka eva wiec ja nie odczuwam tak tego. W kaloszach od razu noga sie poci xDDD a tu jest ok, nie zauwazylam zeby sie szybciej zaśmierdywala czy cos xd
PurrUnicorn
Channelka

Post autor: PurrUnicorn »

Maupeczka99 pisze: sob lis 16, 2024 10:08 pm Mega się ślizgają...
Mam je juz kilka ładnych lat, model bez jakiegoś ocieplenia w środku, sama skóra i ogólnie są fajne i wytrzymałe, ale nie na wielki mróz i ubity śnieg, bo trzeba iść wolno i ostrożnie żeby nie wiwynac orla xD

Mam jeszcze fitzsimmonsy i sa super, ale troche krotkie i czasem śnieg wpada do środka :)
Moje się nie ślizgają, ale pewnie zależy od modelu. U mnie dały radę na Syberii, w tym na zamrożonym Bajkale i aż żałowałam że się nie ślizgają xD