Buty zimowe
Moderator: verysweetcherry
-
- Koczkodan
Re: Buty zimowe
A jak wam się sprawdzają timberlandy?
-
- ŚpioszkiKenzo
Mega się ślizgają...
Mam je juz kilka ładnych lat, model bez jakiegoś ocieplenia w środku, sama skóra i ogólnie są fajne i wytrzymałe, ale nie na wielki mróz i ubity śnieg, bo trzeba iść wolno i ostrożnie żeby nie wiwynac orla xD
Mam jeszcze fitzsimmonsy i sa super, ale troche krotkie i czasem śnieg wpada do środka
-
- BlondDoczep
A miał/ma ktoś wersję Inuikii skóra + zamsz? Bo podobają mi się bardziej te zamszowe, ale mam obawę jak właśnie w zaspach lub w kontakcie z chlupą, czy jednak pełna skóra nie będzie lepsza. Za dużo tych wersji mają!
Czy fitzsimmons są jak kalosze? nie mogę rozgryźć tych butów, mega mi się podobają, nie mam gdzie ich zobaczyć stacjonarnie i po zdjęciach wydaje mi się, że w całości to jest tworzywo sztuczne i że będzie się w tym noga strasznie pocićMaupeczka99 pisze: ↑sob lis 16, 2024 10:08 pm Mam jeszcze fitzsimmonsy i sa super, ale troche krotkie i czasem śnieg wpada do środka
UGG tak Emu nie. Wedlug mnie UGG są nie do zdarcia a przy tym bardzo wygodne. Emu dość szybko mi się zniszczyły i są mniej ciepłeesmeraldaxd pisze: ↑sob lis 02, 2024 12:58 pm a ma któraś z was ugg lub emu, ale nie ten typowy koślawy model tylko jakiś z tych twardszych?
-
- ŚpioszkiKenzo
Teoretycznie tak, ale to jest ta pianka eva wiec ja nie odczuwam tak tego. W kaloszach od razu noga sie poci xDDD a tu jest ok, nie zauwazylam zeby sie szybciej zaśmierdywala czy cos xd
-
- Channelka
Moje się nie ślizgają, ale pewnie zależy od modelu. U mnie dały radę na Syberii, w tym na zamrożonym Bajkale i aż żałowałam że się nie ślizgają xDMaupeczka99 pisze: ↑sob lis 16, 2024 10:08 pm Mega się ślizgają...
Mam je juz kilka ładnych lat, model bez jakiegoś ocieplenia w środku, sama skóra i ogólnie są fajne i wytrzymałe, ale nie na wielki mróz i ubity śnieg, bo trzeba iść wolno i ostrożnie żeby nie wiwynac orla xD
Mam jeszcze fitzsimmonsy i sa super, ale troche krotkie i czasem śnieg wpada do środka