kaczuszka3 pisze: ↑śr lis 27, 2024 2:42 am
Post z fb "gdziekolwiek jesteś"
Dzisiaj znowu od rana jest u Klimków policja na posesji, dostałam info, że najpierw chyba byli przesluchowani bo bardzo długo w domu siedzieli, a później założyli rękawiczki i do garażu poszli, sąsiadka mówiła że widziała.
Niech to się już wyjaśni
Aktualizacja: Policja zakończyła swoje czynności na chwilę obecną na terenie posesji Beaty Klimek .
Rodzina potwierdziła mi fakt, iż do poszukiwań zostali zadysponowani nurkowie RP .
Czytałam komentarze tam. Ponoć ktoś gdzieś jakiś czas temu pisał, że jej ciało jest zabetonowane pod szafką z narzędziami w garażu, a wczoraj policja poszła tam w białych rękawiczkach… Jednak chyba ostatecznie niczego tam nie znaleziono skoro działają nurkowie.
Był też komentarz na temat babki męża Beaty. Ponoć wiele lat temu teściowie Beaty pod osłoną nocy zakopali jej zwłoki na cmentarzu bez księdza itp. Także oni tam wszyscy mają doświadczenie w tych sprawach… Tak sobie myślę, że może pod latarnią najciemniej i zakopali ją na cmentarzu? Kamieniarz i cement by się zgadzały, żeby zamaskować ślady ukrycia jej zwłok w jakimś grobie.
Ciekawe są też komentarze na WP. Ktoś pisze, że poszukujący ją są już blisko - jest ciepło i zaraz będzie gorąco, a Beata jest gdzieś zakopana w beczce