Start
Mój profil

Kompleks - podwójny podbródek

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
wdzikiejdzungli
ŚpioszkiKenzo

Kompleks - podwójny podbródek

Post autor: wdzikiejdzungli »

Cześć,
Od dawna mam kompleks - podwójny podbródek.
Nie jest on spowodowany nadwagą, tak jestem zbudowana i od dziecka go mam. Czy macie jakieś sposoby na zmniejszenie drugiego podbródka? Może ktoś z Was był na liposukcji? Szukam sposobu na jego zmniejszenie. Próbowałam masaży Gua Sha i nie widziałam efektów :(
Awatar użytkownika
lubov333
BlondDoczep

Post autor: lubov333 »

wdzikiejdzungli pisze: czw paź 31, 2024 6:23 pm Cześć,
Nie jest on spowodowany nadwagą, tak jestem zbudowana i od dziecka go mam. Czy macie jakieś sposoby na zmniejszenie drugiego podbródka? Może ktoś z Was był na liposukcji? Szukam sposobu na jego zmniejszenie. Próbowałam masaży Gua Sha i nie widziałam efektów :(
Próbowałaś jogi twarzy? W internecie jest masa filmików. Podobno fajnie działa, ale sama nie próbowałam jeszcze.
Aurelia88
RoyalBaby

Post autor: Aurelia88 »

Postawa gra dużą role, np. Przy komórce . Niedawno widzialam reklame lemon botle- niby rozpuszcza tłuszcz....
Dr.Quinn
RóżowePolo

Post autor: Dr.Quinn »

Aby pozbyć się podwójnego podbródka, warto regularnie wykonywać ćwiczenia wzmacniające mięśnie szyi i żuchwy, takie jak uniesienia głowy i “żucie powietrza”. Dodatkowo zdrowa dieta i utrata nadmiarowej masy ciała mogą znacząco poprawić wygląd tej okolicy.
Marolaaa
Gacie z oceanu

Post autor: Marolaaa »

Ja robiła liposukcję i jestem mega zadowolona 10000000%%
karuzella
Channelka

Post autor: karuzella »

Marolaaa pisze: czw sty 02, 2025 11:10 pm Ja robiła liposukcję i jestem mega zadowolona 10000000%%
jak wrażenia? bolało? miałaś jakieś przeciwskazania?
Marolaaa
Gacie z oceanu

Post autor: Marolaaa »

karuzella pisze: pt sty 03, 2025 4:41 pm jak wrażenia? bolało? miałaś jakieś przeciwskazania?

Jestem
Mega zadowolona Game changer! Ja robiłam liposukcje ciała i podbródka u Samira ibrahima z Poznania. Robi najlepiej liposukcję w Polsce i szkoli polskich lekarzy i za granicą!
Plotkara
Willa z basenem

Post autor: Plotkara »

A trzymasz poprawnie jezyk na podniebieniu? Wygoogluj sobie „prawidłowa pozycja języka” od razu Ci wyskoczy info, jaka powinna byc i jak to zmienia wyglad podbródka oraz jak nad nia pracowac. Ktos tam wyzej pisał o postawie - tez ma wpływ
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
bejbaiskajnakrejza
BagietkaZszarlott

Post autor: bejbaiskajnakrejza »

Może spróbuj lipolizy iniekcyjnej produktem lemon bottle? Ja robiłam dolną fałdkę brzucha, bo pomimo diety i ćwiczeń mi nie schodziła i zeszła pięknie😀 a lemon to jeden z nielicznych produktów, po którym nie masz obrzęku, bólu i opuchlizny. Laska, u której robiłam mowila, że ona to przed latem się cała tym ostrzykuje, bo się jej nie chce ćwiczyć i trzymać michy i wygląda jak modelka😂
Awatar użytkownika
Blue Spirit
Tritonotti

Post autor: Blue Spirit »

bejbaiskajnakrejza pisze: pt lut 14, 2025 9:16 pm Może spróbuj lipolizy iniekcyjnej produktem lemon bottle? Ja robiłam dolną fałdkę brzucha, bo pomimo diety i ćwiczeń mi nie schodziła i zeszła pięknie😀 a lemon to jeden z nielicznych produktów, po którym nie masz obrzęku, bólu i opuchlizny. Laska, u której robiłam mowila, że ona to przed latem się cała tym ostrzykuje, bo się jej nie chce ćwiczyć i trzymać michy i wygląda jak modelka😂
Ile razy i w jakiej ilości musiałaś powtarzać? Podobno ten produkt ma dużo słabsze działanie od innych.
bejbaiskajnakrejza
BagietkaZszarlott

Post autor: bejbaiskajnakrejza »

Blue Spirit pisze: czw lut 20, 2025 9:24 pm Ile razy i w jakiej ilości musiałaś powtarzać? Podobno ten produkt ma dużo słabsze działanie od innych.
Robilam raz, ampulka 10 ml :) innymi nie robiłam, bo jest po nich straszny ból i opuchlizna. A ten nie ma w sumie żadnych niemilych skutków.
haniamilton
SkrzydełkaZhooters

Post autor: haniamilton »

Marolaaa pisze: pt sty 03, 2025 10:10 pm Jestem
Mega zadowolona Game changer! Ja robiłam liposukcje ciała i podbródka u Samira ibrahima z Poznania. Robi najlepiej liposukcję w Polsce i szkoli polskich lekarzy i za granicą!
Opowiesz jak wyglądało przygotowanie, zabieg i ile dochodziłaś do siebie? Jaki koszt? Czy się powtarza?