Gypsy Rose

Moderator: verysweetcherry

ASREAS666
Gacie z oceanu

Re: Gypsy Rose

Post autor: ASREAS666 »

Buka@ pisze: czw lis 07, 2024 9:56 am Po co robiła test ? Czyżby sama nie wiedziała kto jest ojcem albo Ken jej nie ufa ?
Musiała zrobić. Było to tłumaczone na jakimś tiktoku
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

ASREAS666 pisze: sob lis 16, 2024 8:24 pm Musiała zrobić. Było to tłumaczone na jakimś tiktoku
Prawdopodobnie jako mężatka dziecko z automatu byłoby „przypisane” do jej męża jako ojca a że ojcem nie jest to już zaczęli procedury…
Shjuu
Koczkodan

Post autor: Shjuu »

Platini_blabla pisze: sob lis 16, 2024 10:15 pm Prawdopodobnie jako mężatka dziecko z automatu byłoby „przypisane” do jej męża jako ojca a że ojcem nie jest to już zaczęli procedury…
Dopóki dziecko się nie urodzi to nic nie mogą zrobić, chyba że w trybie ekspresowym wzięliby rozwód, co oczywiście nie jest takie proste. Jednak ja nie wiem czy ona do końca chce tego rozwodu, skoro ostatnio była zła na byłego że klepał jakąś kobietę po tyłku, bo przecież on nadal jest jej mężem 🤡🤡🤡
P.s. czy to prawda że usunęła prawie wszystkie filmy z brzuchem ciążowym?
xladyjam
Mokra Włoszka

Post autor: xladyjam »

Shjuu pisze: ndz lis 17, 2024 12:52 am Dopóki dziecko się nie urodzi to nic nie mogą zrobić, chyba że w trybie ekspresowym wzięliby rozwód, co oczywiście nie jest takie proste. Jednak ja nie wiem czy ona do końca chce tego rozwodu, skoro ostatnio była zła na byłego że klepał jakąś kobietę po tyłku, bo przecież on nadal jest jej mężem 🤡🤡🤡
P.s. czy to prawda że usunęła prawie wszystkie filmy z brzuchem ciążowym?
Sporo usunięte, (jej ig zaczyna się od spotkania z kim Kardashian-lipiec) ale filmiki z brzuszkiem są
xzvsivx
BagietkaZszarlott

Post autor: xzvsivx »

Gdzieś widziałam info że Ken ją zostawił. Wie ktoś coś więcej?
XelizekX
RoyalBaby

Post autor: XelizekX »

Wyciekły ich zdjęcia z babyshower, Ken dalej obecny XD
Shjuu
Koczkodan

XelizekX pisze: wt lis 19, 2024 6:06 pm Wyciekły ich zdjęcia z babyshower, Ken dalej obecny XD
Oficjalnie rozstali się a ten baby shower z Kenem to po pierwsze jest jednak jego dziecko, pewnie zapłacił za część tej imprezy, zaprosił 'swoich' gości, być może nawet z nią planował ten dzień. Podobno mają podpisany jakiś kontrakt, więc może obecność Kena była tam wymagana.
Dora_Diamant
LouiBag

Post autor: Dora_Diamant »

Shjuu pisze: śr lis 20, 2024 3:39 pm Oficjalnie rozstali się a ten baby shower z Kenem to po pierwsze jest jednak jego dziecko, pewnie zapłacił za część tej imprezy, zaprosił 'swoich' gości, być może nawet z nią planował ten dzień. Podobno mają podpisany jakiś kontrakt, więc może obecność Kena była tam wymagana.
Jak to „oficjalnie”? Wydali jakieś oświadczenie?
Telewizja jest gumą do żucia dla oczu.
XelizekX
RoyalBaby

Post autor: XelizekX »

Póki co nie
Shjuu
Koczkodan

Dora_Diamant pisze: śr lis 20, 2024 7:32 pm Jak to „oficjalnie”? Wydali jakieś oświadczenie?
Może inaczej: 'ptaszki' doniosły że zerwali, ale skoro mają podpisany kontrakt to oficjalnie nie mogą tego ogłosić. Show wciąż trwa (na ich baby shower były kamery, dźwiękowcy).
https://vm.tiktok.com/ZNe3Nkd9R/