Musiała zrobić. Było to tłumaczone na jakimś tiktoku
Gypsy Rose
Moderator: verysweetcherry
-
- Collagen z chlorellą
Dopóki dziecko się nie urodzi to nic nie mogą zrobić, chyba że w trybie ekspresowym wzięliby rozwód, co oczywiście nie jest takie proste. Jednak ja nie wiem czy ona do końca chce tego rozwodu, skoro ostatnio była zła na byłego że klepał jakąś kobietę po tyłku, bo przecież on nadal jest jej mężemPlatini_blabla pisze: ↑sob lis 16, 2024 10:15 pm Prawdopodobnie jako mężatka dziecko z automatu byłoby „przypisane” do jej męża jako ojca a że ojcem nie jest to już zaczęli procedury…
P.s. czy to prawda że usunęła prawie wszystkie filmy z brzuchem ciążowym?
Sporo usunięte, (jej ig zaczyna się od spotkania z kim Kardashian-lipiec) ale filmiki z brzuszkiem sąShjuu pisze: ↑ndz lis 17, 2024 12:52 am Dopóki dziecko się nie urodzi to nic nie mogą zrobić, chyba że w trybie ekspresowym wzięliby rozwód, co oczywiście nie jest takie proste. Jednak ja nie wiem czy ona do końca chce tego rozwodu, skoro ostatnio była zła na byłego że klepał jakąś kobietę po tyłku, bo przecież on nadal jest jej mężem
P.s. czy to prawda że usunęła prawie wszystkie filmy z brzuchem ciążowym?
Oficjalnie rozstali się a ten baby shower z Kenem to po pierwsze jest jednak jego dziecko, pewnie zapłacił za część tej imprezy, zaprosił 'swoich' gości, być może nawet z nią planował ten dzień. Podobno mają podpisany jakiś kontrakt, więc może obecność Kena była tam wymagana.
-
- LouiBag
Jak to „oficjalnie”? Wydali jakieś oświadczenie?Shjuu pisze: ↑śr lis 20, 2024 3:39 pm Oficjalnie rozstali się a ten baby shower z Kenem to po pierwsze jest jednak jego dziecko, pewnie zapłacił za część tej imprezy, zaprosił 'swoich' gości, być może nawet z nią planował ten dzień. Podobno mają podpisany jakiś kontrakt, więc może obecność Kena była tam wymagana.
Telewizja jest gumą do żucia dla oczu.
Może inaczej: 'ptaszki' doniosły że zerwali, ale skoro mają podpisany kontrakt to oficjalnie nie mogą tego ogłosić. Show wciąż trwa (na ich baby shower były kamery, dźwiękowcy).
https://vm.tiktok.com/ZNe3Nkd9R/