Start
Mój profil

Gypsy Rose

Moderator: verysweetcherry
ASREAS666

Re: Gypsy Rose

Post autor: ASREAS666 »

Buka@ pisze: czw lis 07, 2024 9:56 am Po co robiła test ? Czyżby sama nie wiedziała kto jest ojcem albo Ken jej nie ufa ?
Musiała zrobić. Było to tłumaczone na jakimś tiktoku
Platini_blabla

Post autor: Platini_blabla »

ASREAS666 pisze: sob lis 16, 2024 8:24 pm Musiała zrobić. Było to tłumaczone na jakimś tiktoku
Prawdopodobnie jako mężatka dziecko z automatu byłoby „przypisane” do jej męża jako ojca a że ojcem nie jest to już zaczęli procedury…
Shjuu
MiamiBicz

Post autor: Shjuu »

Platini_blabla pisze: sob lis 16, 2024 10:15 pm Prawdopodobnie jako mężatka dziecko z automatu byłoby „przypisane” do jej męża jako ojca a że ojcem nie jest to już zaczęli procedury…
Dopóki dziecko się nie urodzi to nic nie mogą zrobić, chyba że w trybie ekspresowym wzięliby rozwód, co oczywiście nie jest takie proste. Jednak ja nie wiem czy ona do końca chce tego rozwodu, skoro ostatnio była zła na byłego że klepał jakąś kobietę po tyłku, bo przecież on nadal jest jej mężem 🤡🤡🤡
P.s. czy to prawda że usunęła prawie wszystkie filmy z brzuchem ciążowym?
xladyjam
Skarpeta Rakieta

Post autor: xladyjam »

Shjuu pisze: ndz lis 17, 2024 12:52 am Dopóki dziecko się nie urodzi to nic nie mogą zrobić, chyba że w trybie ekspresowym wzięliby rozwód, co oczywiście nie jest takie proste. Jednak ja nie wiem czy ona do końca chce tego rozwodu, skoro ostatnio była zła na byłego że klepał jakąś kobietę po tyłku, bo przecież on nadal jest jej mężem 🤡🤡🤡
P.s. czy to prawda że usunęła prawie wszystkie filmy z brzuchem ciążowym?
Sporo usunięte, (jej ig zaczyna się od spotkania z kim Kardashian-lipiec) ale filmiki z brzuszkiem są
Awatar użytkownika
ZoHaHa
Bransoletka50k

Post autor: ZoHaHa »

Gdzieś widziałam info że Ken ją zostawił. Wie ktoś coś więcej?
XelizekX
Skarpeta Rakieta

Post autor: XelizekX »

Wyciekły ich zdjęcia z babyshower, Ken dalej obecny XD
Shjuu
MiamiBicz

XelizekX pisze: wt lis 19, 2024 6:06 pm Wyciekły ich zdjęcia z babyshower, Ken dalej obecny XD
Oficjalnie rozstali się a ten baby shower z Kenem to po pierwsze jest jednak jego dziecko, pewnie zapłacił za część tej imprezy, zaprosił 'swoich' gości, być może nawet z nią planował ten dzień. Podobno mają podpisany jakiś kontrakt, więc może obecność Kena była tam wymagana.
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

Shjuu pisze: śr lis 20, 2024 3:39 pm Oficjalnie rozstali się a ten baby shower z Kenem to po pierwsze jest jednak jego dziecko, pewnie zapłacił za część tej imprezy, zaprosił 'swoich' gości, być może nawet z nią planował ten dzień. Podobno mają podpisany jakiś kontrakt, więc może obecność Kena była tam wymagana.
Jak to „oficjalnie”? Wydali jakieś oświadczenie?
XelizekX
Skarpeta Rakieta

Post autor: XelizekX »

Póki co nie
Shjuu
MiamiBicz

Dora_Diamant pisze: śr lis 20, 2024 7:32 pm Jak to „oficjalnie”? Wydali jakieś oświadczenie?
Może inaczej: 'ptaszki' doniosły że zerwali, ale skoro mają podpisany kontrakt to oficjalnie nie mogą tego ogłosić. Show wciąż trwa (na ich baby shower były kamery, dźwiękowcy).
https://vm.tiktok.com/ZNe3Nkd9R/
Buka@
MiamiBicz

Post autor: Buka@ »

Czy Gypsy już urodziła ? Mam wrażenie, że ona jak słonica w ciąży - jest podejrzanie długo.
Shjuu
MiamiBicz

Buka@ pisze: sob gru 14, 2024 3:47 pm Czy Gypsy już urodziła ? Mam wrażenie, że ona jak słonica w ciąży - jest podejrzanie długo.
Jeśli za pierwszym razem, gdy mówiła o ciąży, powiedziała prawdę to termin na 16.01. Zapamiętałam bo mam BARDZO podobny termin
Chtm97
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Chtm97 »

Podobno urodziła 28.12, ale nie wiem czy to nie fake
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dora_Diamant
Kciuk

Chtm97 pisze: ndz sty 05, 2025 5:00 pm Podobno urodziła 28.12, ale nie wiem czy to nie fake
Urodziła, dziewczynka ma na imię Aurora Raina.
Awatar użytkownika
user729462849
Channelka

Post autor: user729462849 »

Czy ktoś oglądał wywiad Gypsy z Kail Lowry (laska z teen mom 2)? Warto? Podobno tam przyznaje, że ma jakąś chorobę genetyczną. To prawda?
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Szkoda mi tej dziewczyny ale robienie z niej celebrytki jest chore
Kasiaasiaa
Siatkarka

Post autor: Kasiaasiaa »

Jestes_Sciera pisze: czw sie 01, 2024 7:01 pm I jak wrażenia? 😅
Chciałabym również prosić o link do tych zdjęć 🙏
Iammedicine
LouiBag

Post autor: Iammedicine »

Chruma pisze: pt sty 10, 2025 3:05 pm Szkoda mi tej dziewczyny ale robienie z niej celebrytki jest chore
A mi tam jej nie szkoda, manipulatorka. A to co odwalila w ostatnich dniach to juz w ogole wola o pomste do nieba. Okropny czlowiek.
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Iammedicine pisze: śr maja 07, 2025 10:25 am A mi tam jej nie szkoda, manipulatorka. A to co odwalila w ostatnich dniach to juz w ogole wola o pomste do nieba. Okropny czlowiek.
Co takiego?
Iammedicine
LouiBag

user729462849 pisze: pt sty 10, 2025 2:04 pm Czy ktoś oglądał wywiad Gypsy z Kail Lowry (laska z teen mom 2)? Warto? Podobno tam przyznaje, że ma jakąś chorobę genetyczną. To prawda?
Tak, ale przyznaje sie chyba tylko dlatego, ze mowiono o tym glosno w przestrzeni publicznej.
Dora_Diamant
Kciuk

ja mam tylko nadzieję, że jej córeczka będzie wychowywana normalnie, z miłością, bo żal mi tego dziecka.
Iammedicine
LouiBag

pieczonyziemniak. pisze: śr maja 07, 2025 10:32 am Co takiego?
Gypsy udostepnila dosx wrazliwe informacje na temat jej ex meza, o jego uzaleznieniu od lekow. Potem nagrala video straszac go, ze jesli tylko cos na ni udostepni to ona uderzy w niego 10 razy mocniej. Gosc udostepnil jedna widomosc tekstowa od niej. Jedna, podczas kiedy ona przez przyjaciolke udostepnila wczesniej takich wiadomosci kilka. Ponizala go publicznie w programie, gosc w koncu sie wkurzyl- a i tak moim zdaniem dlugo wytrzymal. Na koniec nagrala typowo non apology apology video „tylko dla ryana” na platformie, gdzie ma 10 milionow obserwujacych. Brzydzę sie jej manipulacjami i klamstwami. To dorosla kobieta, ktora pieknie mowi, o terapii, healing - ale to tylko puste slowa. Jej czyny temu przecza.
Dora_Diamant
Kciuk

Iammedicine pisze: śr maja 07, 2025 11:03 am Gypsy udostepnila dosx wrazliwe informacje na temat jej ex meza, o jego uzaleznieniu od lekow. Potem nagrala video straszac go, ze jesli tylko cos na ni udostepni to ona uderzy w niego 10 razy mocniej. Gosc udostepnil jedna widomosc tekstowa od niej. Jedna, podczas kiedy ona przez przyjaciolke udostepnila wczesniej takich wiadomosci kilka. Ponizala go publicznie w programie, gosc w koncu sie wkurzyl- a i tak moim zdaniem dlugo wytrzymal. Na koniec nagrala typowo non apology apology video „tylko dla ryana” na platformie, gdzie ma 10 milionow obserwujacych. Brzydzę sie jej manipulacjami i klamstwami. To dorosla kobieta, ktora pieknie mowi, o terapii, healing - ale to tylko puste slowa. Jej czyny temu przecza.
ryan wdepnął w niezłe gówno żeniąc się z nią.
Iammedicine
LouiBag

Dora_Diamant pisze: śr maja 07, 2025 10:58 am ja mam tylko nadzieję, że jej córeczka będzie wychowywana normalnie, z miłością, bo żal mi tego dziecka.
Jej corka bedzie miala przekichane, za to, ze jest jej corka. Niestety.
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Post autor: joalla »

Dora_Diamant pisze: śr maja 07, 2025 11:51 am ryan wdepnął w niezłe gówno żeniąc się z nią.
Ryan ma, co chciał. Wybrał sobie żonę w “zakładzie” z kolegą. Chłop zdrowy nie jest, czego oczekiwał?