Gdzie mozna poczytac o tej sprawie? Jak wpisuje Paulina Dynkiewicz, to nie ma wynikow.
Polskie sprawy kryminalne - te najbardziej creepy
Moderator: verysweetcherry
-
- Collagen z chlorellą
Ja czytalam o tym na fb zaginieni przed laty. Tam sa tez komentarze brata. Przekrecilam nazwisko sorry, Paulina Dynkowska.
Ostatnio zmieniony czw lis 14, 2024 10:16 pm przez Daisy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja czytalam o tym na fb zaginieni przed laty. Przekrecilam nazwisko sorry, Paulina Dynkowska.
-
- Collagen z chlorellą
-
- Currently:Greece
Dla mnie chyba najbardziej creepy jest sprawa Kajetana Poznańskiego i tej korepetytorki, o której już wspominaliście na pierwszej stronie za względu na to, że jestem mocno związana z Poznaniem, z którego on pochodził. On tutaj później wrócił po zbrodni - była ta cała akcja z zakupieniem kurtki i ucieczką z kraju, więc mrozi mnie sama myśl, że gdzieś tam mogłam na dobrą sprawę mijać tego potwora w swoim życiu. Oczywiście dodając do tego cały aspekt samej zbrodni, tego w jaki sposób potraktował zwłoki tej kobiety.
Ostatnio Justyna prowadziła rozmowę z autorką książki o nim. Chętnie bym ją przeczytała, ale nie wiem czy warto kupować. Czy ktoś z Was może już czytał i mógłby podzielić się opinią?
Ostatnio Justyna prowadziła rozmowę z autorką książki o nim. Chętnie bym ją przeczytała, ale nie wiem czy warto kupować. Czy ktoś z Was może już czytał i mógłby podzielić się opinią?
-
-
- LouiBag
Sprawa studentów na Narożniku, właśnie... Też mega creepy. Dwojka młodych ludzi zatrzelona w tak brutalny sposób na górskim szlaku. Coś przerażającego... Jak myślicie, winni to faktycznie przedstawiciele jakiś neonazistowskich młodzieżówek czy przypadkowy psychol? Ponoć był z nimi widziany jakis koles.
-
Ja jak usłyszałam tę historię to moja pierwsza myśl była taka, że zrobił to ktoś z tej ich ekipy z leśniczówki. Wiem, że niby sprawdzono tych studentów, ale jakoś tak odruchowo mi to przeszło przez myśl. Tym bardziej, że wszystko wydarzyło się na ich ostatniej "prostej" właśnie tam.cysiamalaogrodniczka pisze: ↑wt lis 19, 2024 4:29 pm Sprawa studentów na Narożniku, właśnie... Też mega creepy. Dwojka młodych ludzi zatrzelona w tak brutalny sposób na górskim szlaku. Coś przerażającego... Jak myślicie, winni to faktycznie przedstawiciele jakiś neonazistowskich młodzieżówek czy przypadkowy psychol? Ponoć był z nimi widziany jakis koles.
Pytanie ile z tych spraw jest naprawdę tak przerażających/creepy/nietypowych, a ile zostało "podkręconych" przez dziennikarzy żeby stworzyć bardziej jaskrawą historię, która się lepiej sprzeda.
Dokładnie. Facet wskazuje gdzie ukrył ciało, policja znajduje skalp z kucykiem. Matka potwierdza, że to gumka do włosów córki i sama tą gumkę szyła. Po czym mówi że może to nie on zamordował, że różnie może być. I dalej liczy że córka żyje i się odnajdzie
-
- Collagen z chlorellą
Właśnie skończyłam słuchać podcastu na ten temat wyszedł dość niedawno https://youtu.be/4CTRiIGLfK4?si=zg6dVP8E1MhdNm_oMinimonimini123 pisze: ↑wt lis 19, 2024 9:02 am O rany, nie znam tej sprawy. Dzięki za tytuł, muszę nadrobić.