damascenka pisze: ↑śr lis 13, 2024 3:32 pm
Hej! Czy któraś z Was tejpuje twarz? Czy to daje jakieś efekty?
Trafiłam na kilka takich filmików na TikToku, ale większość z tych dziewczyn przed rozpoczęciem tejpingu miała już kiedyś robiony botoks. Ja mam „dziewiczą” twarz, bez wypełniaczy, mam 28 lat i zastanawiam się, czy w takim przypadku tejping może coś dać…
Po ostatnich badaniach na temat botoksu i tego, że wypełniacze tak naprawdę na zawsze pozostają w skórze, tylko migrują, zupełnie straciłam ochotę na ostrzykiwanie.
Mam 31 lat, uzywam tapingu (mniej lub bardziej regularnie) od jakiegos czasu - zaczelo się od obklejenia się na bruksizm. Są efekty, nie planuję wypełniaczy ani botoksu z powodow, ktore wyzej wymieniłaś. Na tiktoku znajdziesz (pewnie tez na ig) wiele osob, ktore zajmuja się joga, masażem twarzy. Jest taka pani fizjo MedAlis, ktora polecam. Taśmy mam jakies basic z Allegro - takie, jak używają fizjo. Ta pani MedAlis poleca z action, w ktore tez się pewnie zaopatrzę, bo koncza mi się te z Allegro. Znajdziesz tez w aptece.
Mi się nie sprawdziły te silikonowe, bo trzeba je uzywac bez kremu, a ja mialam ostatnio przesuszona skórę i nie chciałam chodzic spac bez pielęgnacji. Do tego miałam wrazenie, ze nie trzymaja się tak dobrze, jak tejpy
Ostatnio zmieniony czw lis 14, 2024 10:50 pm przez
Plotkara, łącznie zmieniany 1 raz.