Znaki zodiaku

Poznajmy się!

Moderator: verysweetcherry

annakostrzewska
SkrzydełkaZhooters

Znaki zodiaku

Post autor: annakostrzewska »

Hej. Jestem panną zodiakalną. Jak te z Was co są skorpionami postrzegają panny?
anng1234
Siatkarka

Post autor: anng1234 »

ja osobiscie nie dogaduje sie z pannami
ritor
Migocząca Świeczka

Post autor: ritor »

Ja również jestem Panną. Może powiem to z mojej perspektywy. Skorpiony kochają mnie, a ja kocham Skorpiony 😅 Moja najlepsza przyjaciółka jest Skorpionem. Mój były przyjaciel gej jest Skorpionem. Mam wielu znajomych obojga płci spod tego znaku. Baaardzo dobrze dogaduję się z nimi w relacjach przyjacielskich. Pewnie chodzi tu też o inne aspekty kosmogramu, a nie tylko o słońce w Pannie. Ale związku ze Skorpionem nigdy bym nie chciała mieć 😂
waywardwitch
PsychoFanka

Post autor: waywardwitch »

annakostrzewska pisze: śr cze 12, 2024 12:00 pm Hej. Jestem panną zodiakalną. Jak te z Was co są skorpionami postrzegają panny?
Jestem skorpionem i mam dużo panien w ogół siebie (od rodziny, przez znajomych po przełożonych) i ogólnie dogaduje się, ale generalnie panny postrzegam jako takie panieńki :P to znaczy mam wrażenie, że panny są bardzo skupione na sobie i mają takie wewnętrze poczucie wyższości, za to z moich obserwacji są bardzo towarzyskie i lubiane przez ludzi
PEONIA
Jesa

Post autor: PEONIA »

Ja skorpion, mam wieczne dramy z pannami. Upierdliwe, dzielące włos na czworo, robiące awantury o nieistotne pierdoły, okropnie małostkowe. I mam wrażanie, że w głębi duszy okropnie zakompleksione przez co złośliwe i wredne do innych....długo myślałam, że moja, na szczęście była BFF jest wyjątkiem od reguły ale nie. Tez za moimi plecami była wredna, złośliwa i małostkowa dla mnie, obawiała się po prostu być taka w twarz....
Kuki123
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Kuki123 »

A ja jestem lwem i uważam, że skorpiony to najtrudniejsze osoby xd mam siostrę i jest typowym skorpionem xd na szczęście znam ich malo 🤫 za to panny też, są według mnie podobne pod pewnymi względami - bardzo uporządkowane w pracy i domu
aa.joot
Tritonotti

Post autor: aa.joot »

Ja jestem blizniakiem i chyba z nikim sie dobrze nie dogaduje X D
zuzix96
Channelka

Post autor: zuzix96 »

Ja jestem koziorożcem i kocham Skorpiony
Jak to mówią, żmija żmii nie ukąsi 😝
przejrzystawoda
Zdalna_mama_nowe

Post autor: przejrzystawoda »

annakostrzewska pisze: śr cze 12, 2024 12:00 pm Hej. Jestem panną zodiakalną. Jak te z Was co są skorpionami postrzegają panny?
ja jestem skorpionem, i niestety większość facetów jak i kobiet panien nie znosze.. Wybredne, mają duże mniemanie o sobie, lubią czasem dokopać leżącego, zbyt bezpośrednie ( też jestem bezpośrednia, ale nie do nowopoznanych osób prawie że obcych! ) Z dobrych cech to są punktualne, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żebym czekała na zodiakalną panne. Ale zależy od osoby bo ogólnie jeżeli wierzyć astrologii to panny ze skorpionami mają bardzo dobrą kompatybilność
przejrzystawoda
Zdalna_mama_nowe

Post autor: przejrzystawoda »

zuzix96 pisze: sob sie 24, 2024 11:05 pm Ja jestem koziorożcem i kocham Skorpiony
Jak to mówią, żmija żmii nie ukąsi 😝
ja jako skorpion też się super dogaduje z koziorożcami, chyba mój ulubiony znak zodiaku. mam najlepszą przyjaciółkę koziorożca i mamy identyczne flow jak jesteśmy razem, mimo że normalnie mamy totalnie inne charaktery. niektóre koziorożce które znam czasami wydają mi się może za bardzo 'poważne' ale i tak jakoś nie umiem ich nie lubić
Push
RoseGold

Post autor: Push »

Ja jestem spod znaku Ryb, ale mam Księżyc w Skorpionie :p

Za Skorpionami nie przepadam, jakoś nie robią na mnie dobrego wrażenia...

Panny to mój znak opozycyjny i mam do nich stosunek ambiwalentny - jedne lubię i cenię, drugich nie lubię w ogóle :D