Maska LED

Promocje, błędy cenowe, zamienniki i porady beauty

Moderator: verysweetcherry

Habi_bi
ŚpioszkiKenzo

Maska LED

Post autor: Habi_bi »

Cześć dziewczyny, zastanawiam się nad zakupem maski led, bo mam problem z przebarwieniami po trądziku i szybkim wyświecaniem się. Jakie macie opinie na temat tych masek. Czy one na prawdę działają czy to tylko pic na wodę? Jak polecacie jakieś maski to podajcie modele <3
Takaciekawska
GreckieWakacje

Post autor: Takaciekawska »

Tez jestem ciekawa 🤪
barbararoszponka
Koczkodan

Post autor: barbararoszponka »

Podbijam, miałam założyć wątek, a któraś założyła kilka dni temu :) Jest więc potrzeba tej wiedzy :) Jakie znacie brandy do użytku w domu ? Ja teraz zerknęłam na CurrentBody - czy to jest ta "najlepsza" wg instagramerek? Widzę że ten brand ma maskę LED, ale też taki LED pen, wydaje się mały i poręczny, ciekawa jestem jak działa na podskórne gule, tradzik hormonalny czy przebarwienia etc. Ktoś ma doświadczenie?
GossipGirly
Szarlotta

Post autor: GossipGirly »

Też chce wypróbować ale nie mogę znaleźć informacji które są najlepsze😭😭😭
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

kurdeeee czyli mamy ten sam problem wszystkie, weźcie napiszcie która jest dobra bo niedługo święta i trzeba zacząć budować grunt pod Mynżem 🤭
moonly_cards
MiamiBicz

Post autor: moonly_cards »

Marta Grzegorzak testuje jakąś, na razie mało o niej mówi, ale ja akurat ufałabym jej w tym zakresie :D też się czaję i też za mało informacji na razie gdziekolwiek. A widziała któraś z Was (mi teraz przynajmniej na ig non stop teraz wyskakuje) taki masażer LED jakby do twarzy?
Berry.samba
Modna

Post autor: Berry.samba »

Ja szukam lampy LED do naświwtlania podczas polskiego czasu mroku. Totalnie nie mam pojęcia, gdzie zacząć. Te z rynku amerykańskiego znam, bo polecają osoby, którym ufam. Tutaj zero. Podbijam więc wątek i na lampę.