Start
Mój profil

Szukam dziewczyny która sprawdzi mojego chłopaka

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
unicorn2722
Siatkarka

Szukam dziewczyny która sprawdzi mojego chłopaka

Post autor: unicorn2722 »

Cześć dziewczyny. Nie tak dawno poznałam chłopaka, jesteśmy aktualnie w związku na odległość bo nie ma innej możliwości i niestety nie zdążyliśmy się dobrze poznać za nim wyjechał. Mam mnóstwo obaw jeśli chodzi o tego człowieka. Szukam dziewczyny która mogłaby mi pomóc i napisać coś do niego na instagramie. Najlepiej jakbyś miała jakieś zdjęcia na swoim profilu
Z góry dziękuję za wszelką pomoc ❤️
sugarbaby

Post autor: sugarbaby »

unicorn2722 pisze: śr wrz 17, 2025 1:53 am Cześć dziewczyny. Nie tak dawno poznałam chłopaka, jesteśmy aktualnie w związku na odległość bo nie ma innej możliwości i niestety nie zdążyliśmy się dobrze poznać za nim wyjechał. Mam mnóstwo obaw jeśli chodzi o tego człowieka. Szukam dziewczyny która mogłaby mi pomóc i napisać coś do niego na instagramie. Najlepiej jakbyś miała jakieś zdjęcia na swoim profilu
Hej! Ja mogę. Piszę w wiadomości prywatnej.
OffcaZManoffca
LouiBag

Post autor: OffcaZManoffca »

Zastanowić sie czy kesli chlopak odkryje, ze go sprawdzasz czy nadal będzie Twoim chłopakiem. ;)
Wuwunia
RealDiamond

Post autor: Wuwunia »

unicorn2722 pisze: śr wrz 17, 2025 1:53 am Cześć dziewczyny. Nie tak dawno poznałam chłopaka, jesteśmy aktualnie w związku na odległość bo nie ma innej możliwości i niestety nie zdążyliśmy się dobrze poznać za nim wyjechał. Mam mnóstwo obaw jeśli chodzi o tego człowieka. Szukam dziewczyny która mogłaby mi pomóc i napisać coś do niego na instagramie. Najlepiej jakbyś miała jakieś zdjęcia na swoim profilu
A jak się zachowuje na co dzień? Jaka to jest odległość? Jak często się widujecie i czy istnieje szansa na prawdziwą relację? Jeżeli na początku masz wątpliwości, to czy jest szansa iść w to dalej?
Fromka95
Koczkodan

Post autor: Fromka95 »

Na pewno chcesz byc w zwiazku z kims, komu nie ufasz?
Jesli masz obawy wzgledem tego chlopaka, to lepiej sie rozstac, tym bardziej ze z tego co piszesz jest to nowy zwiazek.
A jesli faktycznie go "sprawdzisz" to bedziesz miala dwa warianty:
A) poleci na inna dziewczyne, wiec bedziesz miala satysfakcje ale tez sprawi ci to bol i finalnie skonczy sie to i tak rozstaniem,
B) bedzie Ci wierny, a wiec Ty zostaniesz z moralniakiem i bedzie sie to za Toba / Wami ciagnac jako nieprzyjemny epizod. Bonus jesli chlopak sie o wszystkim dowie, wtedy to Ty podkopiesz jego zaufanie i to on moze sie z Toba rozstac.

Zrob jak chcesz, ale imo skup sie na dwoch opcjach ktore sa najwazniejsze w kontekscie zwiazkow: albo ufasz i budujesz relacje, albo nie ufasz i sie rozstajesz. Wszystko inne to robienie niepotrzebnej dramy w swoim zyciu.