Z góry dziękuję za wszelką pomoc
Szukam dziewczyny która sprawdzi mojego chłopaka
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
unicorn2722
- Siatkarka
Szukam dziewczyny która sprawdzi mojego chłopaka
Cześć dziewczyny. Nie tak dawno poznałam chłopaka, jesteśmy aktualnie w związku na odległość bo nie ma innej możliwości i niestety nie zdążyliśmy się dobrze poznać za nim wyjechał. Mam mnóstwo obaw jeśli chodzi o tego człowieka. Szukam dziewczyny która mogłaby mi pomóc i napisać coś do niego na instagramie. Najlepiej jakbyś miała jakieś zdjęcia na swoim profilu
-
sugarbaby
Hej! Ja mogę. Piszę w wiadomości prywatnej.unicorn2722 pisze: ↑śr wrz 17, 2025 1:53 am Cześć dziewczyny. Nie tak dawno poznałam chłopaka, jesteśmy aktualnie w związku na odległość bo nie ma innej możliwości i niestety nie zdążyliśmy się dobrze poznać za nim wyjechał. Mam mnóstwo obaw jeśli chodzi o tego człowieka. Szukam dziewczyny która mogłaby mi pomóc i napisać coś do niego na instagramie. Najlepiej jakbyś miała jakieś zdjęcia na swoim profilu
Z góry dziękuję za wszelką pomoc![]()
-
OffcaZManoffca
- LouiBag
Zastanowić sie czy kesli chlopak odkryje, ze go sprawdzasz czy nadal będzie Twoim chłopakiem. ;)
A jak się zachowuje na co dzień? Jaka to jest odległość? Jak często się widujecie i czy istnieje szansa na prawdziwą relację? Jeżeli na początku masz wątpliwości, to czy jest szansa iść w to dalej?unicorn2722 pisze: ↑śr wrz 17, 2025 1:53 am Cześć dziewczyny. Nie tak dawno poznałam chłopaka, jesteśmy aktualnie w związku na odległość bo nie ma innej możliwości i niestety nie zdążyliśmy się dobrze poznać za nim wyjechał. Mam mnóstwo obaw jeśli chodzi o tego człowieka. Szukam dziewczyny która mogłaby mi pomóc i napisać coś do niego na instagramie. Najlepiej jakbyś miała jakieś zdjęcia na swoim profilu
Na pewno chcesz byc w zwiazku z kims, komu nie ufasz?unicorn2722 pisze: ↑śr wrz 17, 2025 1:53 am Cześć dziewczyny. Nie tak dawno poznałam chłopaka, jesteśmy aktualnie w związku na odległość bo nie ma innej możliwości i niestety nie zdążyliśmy się dobrze poznać za nim wyjechał. Mam mnóstwo obaw jeśli chodzi o tego człowieka. Szukam dziewczyny która mogłaby mi pomóc i napisać coś do niego na instagramie. Najlepiej jakbyś miała jakieś zdjęcia na swoim profilu
Jesli masz obawy wzgledem tego chlopaka, to lepiej sie rozstac, tym bardziej ze z tego co piszesz jest to nowy zwiazek.
A jesli faktycznie go "sprawdzisz" to bedziesz miala dwa warianty:
A) poleci na inna dziewczyne, wiec bedziesz miala satysfakcje ale tez sprawi ci to bol i finalnie skonczy sie to i tak rozstaniem,
Zrob jak chcesz, ale imo skup sie na dwoch opcjach ktore sa najwazniejsze w kontekscie zwiazkow: albo ufasz i budujesz relacje, albo nie ufasz i sie rozstajesz. Wszystko inne to robienie niepotrzebnej dramy w swoim zyciu.