Zagraniczne strony z ploteczkami
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- Mordkakota
- Mokra Włoszka
Zagraniczne strony z ploteczkami
Czy ktoś używa? Ja swego czasu przeglądałam kiwi farms i lol cow. Co tam się wyczynia to jazda bez trzymanki xD Macie kogoś kogo poczyniania obserwujcie? U mnie była to Venus Angelic i Lucinda Belinda/oswaldslunch. A i dissociaDID.
Mogłaś moją być
Kryzysową narzeczoną
Razem ze mną pić
To, co nam tu nawarzono
Kryzysową narzeczoną
Razem ze mną pić
To, co nam tu nawarzono
kojarzycie jak się nazywał taki blog/forum, na którym ludzie pisali między innymi o venus? chyba coś z liars w nazwieMordkakota pisze: ↑śr sie 13, 2025 12:48 pm Czy ktoś używa? Ja swego czasu przeglądałam kiwi farms i lol cow. Co tam się wyczynia to jazda bez trzymanki xD Macie kogoś kogo poczyniania obserwujcie? U mnie była to Venus Angelic i Lucinda Belinda/oswaldslunch. A i dissociaDID.
Tak, chyba chodzi Ci o Pretty Ugly Little Liar najbardziej kojarzone z Venus, Dakota Rose, Taylor R, Kiki i całą resztą koreaboo/weeaboo influencerów. Pod koniec pojawiały się też wątki o innych twórcach i tematach. Było dużo dram i analiz, a forum nie istnieje już od kilku dobrych lat. Sporo ludzi przeniosło się po prostu na Reddita, małe fora, Discordy, lolcow.farm, Guru Gossip, Lipstick Alley itp
dokładnie o to mi chodziło, dzięki!Ann93 pisze: ↑czw sie 14, 2025 8:37 am Tak, chyba chodzi Ci o Pretty Ugly Little Liar najbardziej kojarzone z Venus, Dakota Rose, Taylor R, Kiki i całą resztą koreaboo/weeaboo influencerów. Pod koniec pojawiały się też wątki o innych twórcach i tematach. Było dużo dram i analiz, a forum nie istnieje już od kilku dobrych lat. Sporo ludzi przeniosło się po prostu na Reddita, małe fora, Discordy, lolcow.farm, Guru Gossip, Lipstick Alley itp