Start
Mój profil

Zagraniczne strony z ploteczkami

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Mordkakota
Mokra Włoszka

Zagraniczne strony z ploteczkami

Post autor: Mordkakota »

Czy ktoś używa? Ja swego czasu przeglądałam kiwi farms i lol cow. Co tam się wyczynia to jazda bez trzymanki xD Macie kogoś kogo poczyniania obserwujcie? U mnie była to Venus Angelic i Lucinda Belinda/oswaldslunch. A i dissociaDID.
Mogłaś moją być
Kryzysową narzeczoną
Razem ze mną pić
To, co nam tu nawarzono
jaskana
LouiBag

Post autor: jaskana »

Mordkakota pisze: śr sie 13, 2025 12:48 pm Czy ktoś używa? Ja swego czasu przeglądałam kiwi farms i lol cow. Co tam się wyczynia to jazda bez trzymanki xD Macie kogoś kogo poczyniania obserwujcie? U mnie była to Venus Angelic i Lucinda Belinda/oswaldslunch. A i dissociaDID.
kojarzycie jak się nazywał taki blog/forum, na którym ludzie pisali między innymi o venus? chyba coś z liars w nazwie
Awatar użytkownika
Veskuu22
Gacie z oceanu

Post autor: Veskuu22 »

Czasem czytam lipstick alley
Ann93
Siatkarka

Post autor: Ann93 »

jaskana pisze: śr sie 13, 2025 8:56 pm kojarzycie jak się nazywał taki blog/forum, na którym ludzie pisali między innymi o venus? chyba coś z liars w nazwie
Tak, chyba chodzi Ci o Pretty Ugly Little Liar najbardziej kojarzone z Venus, Dakota Rose, Taylor R, Kiki i całą resztą koreaboo/weeaboo influencerów. Pod koniec pojawiały się też wątki o innych twórcach i tematach. Było dużo dram i analiz, a forum nie istnieje już od kilku dobrych lat. Sporo ludzi przeniosło się po prostu na Reddita, małe fora, Discordy, lolcow.farm, Guru Gossip, Lipstick Alley itp
jaskana
LouiBag

Post autor: jaskana »

Ann93 pisze: czw sie 14, 2025 8:37 am Tak, chyba chodzi Ci o Pretty Ugly Little Liar najbardziej kojarzone z Venus, Dakota Rose, Taylor R, Kiki i całą resztą koreaboo/weeaboo influencerów. Pod koniec pojawiały się też wątki o innych twórcach i tematach. Było dużo dram i analiz, a forum nie istnieje już od kilku dobrych lat. Sporo ludzi przeniosło się po prostu na Reddita, małe fora, Discordy, lolcow.farm, Guru Gossip, Lipstick Alley itp
dokładnie o to mi chodziło, dzięki!
wawibellll

Post autor: wawibellll »

tattle.life jest spoko