Start
Mój profil

Growwithjo

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Tajemniczosc
Channelka

Growwithjo

Post autor: Tajemniczosc »

Czy któraś z Was ćwiczyła z Growwithjo? Widziałyście efekty?
:fire:
houseofwolvesx
Mokra Włoszka

Post autor: houseofwolvesx »

Tajemniczosc pisze: wt sie 12, 2025 10:21 pm Czy któraś z Was ćwiczyła z Growwithjo? Widziałyście efekty?
uwielbiam ją! Ćwiczę z nią od roku, ale mam też dietę i -8kg mam :)
Tajemniczosc
Channelka

Post autor: Tajemniczosc »

houseofwolvesx pisze: sob sie 16, 2025 2:42 pm uwielbiam ją! Ćwiczę z nią od roku, ale mam też dietę i -8kg mam :)
Super, gratulacje! 🫶🏼
Ćwiczysz z nią codziennie?
:fire:
houseofwolvesx
Mokra Włoszka

Post autor: houseofwolvesx »

Tajemniczosc pisze: ndz sie 17, 2025 10:51 am Super, gratulacje! 🫶🏼
Ćwiczysz z nią codziennie?
6 dni w tygodniu :D
Awatar użytkownika
Zasmianko
Koczkodan

Post autor: Zasmianko »

A co ćwiczysz najczęściej? Bo duży wybór jest 🙈
rockshoot
PrinTu

Post autor: rockshoot »

Uwielbiam! Dopiero zaczęłam i ćwiczę tak co drugi dzień, ale taka wersja ćwiczeń jest super.
paula19891989
RoyalBaby

Post autor: paula19891989 »

Tajemniczosc pisze: wt sie 12, 2025 10:21 pm Czy któraś z Was ćwiczyła z Growwithjo? Widziałyście efekty?
Taaak! Ja zaczynałam z wagą 63kg i treningami GwJ które robiłam codziennie ale o różnej długości. W kilka miesięcy będąc w deficycie schudłam 10kg (zaczęłam w marcu, końcową i już obecną wagę osiągnęłam we wrześniu 2024). Dodam że bardzo sporadycznie biegałam i jeździłam na rowerze w sezonie letnim. Byłam wcześniej totalnym leniem, GwJ przynajmiej pomogła mi ruszyć tyłek. Tylko uwaga - jest to dobre na odchudzanie, bo wspomaga deficyt, ale później wylądowałam i tak z sylwetką skinny fat, czytaj: ciuchy mialam 2 rozmiary mniejsze ale z ciałem i tak było coś nie halo. W 2025 postawiłam na ćwiczenia siłowe i to pomogło mi w koncu wypracować wymarzoną sylwetkę nad którą w tym roku pracuję już w kierunku konkretnych partii. Ale GwJ zostawiłam sobie niezmiennie na generowanie kroków w mało aktywne dni, też cwiczymy z nią rodzinnie, bo tak zachęcilam syna do aktywności, pozytwna babka, fajne nuty w treningach, no moim zdaniem mega polecajka. Kolejny level dla mnie to byla Growing Annanas ale to też samo cardio, bardziej męczy, ale nie rozwinie tak mięśni. Przy małej motywacji polecam GwJ dla ruszenia tyłka, przy większej od razu połączenie tego z jakimiś ćwiczeniami siłowymi.