Cześć Dziewczęta, czy kojarzycie kursy sztuki online (mogą być różne formy: kursy uniwersyteckie, webinary, wykłady, e-learning...)
- szczególnie interesuje mnie sztuka współczesna, XX i XXI wiek.Byłoby super, gdyby również polscy artyści byli uwzględnieni (np. Młoda Polska), ale rozważę wszystkie opcje, niezależnie od tematu głównego.
Mogą być płatne bądź bezpłatne, polsko- i anglojęzyczne. Tylko potrzebuję formy online, nie mam możliwości dojeżdżać na żadne zajęcia, uczelnie itd, nie interesują mnie też studia w tym kierunku.
Z góry dziękuję za pomysły i wskazówki.
Kursy historii sztuki online
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- porozpiepszane
- Ciastko
-
KariNordmann
- Siatkarka
Sama nie sprawdzałam, ale wiem, że Maja z Poza ramami prowadzi takie kursy. Możesz sprawdzić sobie na instagramie 
Najfajniejsze kursy online są u Eweliny Chwiejdy z Matura z Historii Sztuki. Mega polecamporozpiepszane pisze: ↑czw maja 29, 2025 8:33 pm Cześć Dziewczęta, czy kojarzycie kursy sztuki online (mogą być różne formy: kursy uniwersyteckie, webinary, wykłady, e-learning...)
- szczególnie interesuje mnie sztuka współczesna, XX i XXI wiek.Byłoby super, gdyby również polscy artyści byli uwzględnieni (np. Młoda Polska), ale rozważę wszystkie opcje, niezależnie od tematu głównego.
Mogą być płatne bądź bezpłatne, polsko- i anglojęzyczne. Tylko potrzebuję formy online, nie mam możliwości dojeżdżać na żadne zajęcia, uczelnie itd, nie interesują mnie też studia w tym kierunku.
Otwarty Uniwersytet Uniwersytetu Warszawskiegoporozpiepszane pisze: ↑czw maja 29, 2025 8:33 pm Cześć Dziewczęta, czy kojarzycie kursy sztuki online (mogą być różne formy: kursy uniwersyteckie, webinary, wykłady, e-learning...)