Start
Mój profil

Kursy historii sztuki online

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
porozpiepszane
Ciastko

Kursy historii sztuki online

Post autor: porozpiepszane »

Cześć Dziewczęta, czy kojarzycie kursy sztuki online (mogą być różne formy: kursy uniwersyteckie, webinary, wykłady, e-learning...)
- szczególnie interesuje mnie sztuka współczesna, XX i XXI wiek.Byłoby super, gdyby również polscy artyści byli uwzględnieni (np. Młoda Polska), ale rozważę wszystkie opcje, niezależnie od tematu głównego.
Mogą być płatne bądź bezpłatne, polsko- i anglojęzyczne. Tylko potrzebuję formy online, nie mam możliwości dojeżdżać na żadne zajęcia, uczelnie itd, nie interesują mnie też studia w tym kierunku.
Z góry dziękuję za pomysły i wskazówki.
KariNordmann
Siatkarka

Post autor: KariNordmann »

Sama nie sprawdzałam, ale wiem, że Maja z Poza ramami prowadzi takie kursy. Możesz sprawdzić sobie na instagramie :)
Chrupson
RóżowePolo

Post autor: Chrupson »

KhanAcademy ma kurs podstawowy i zaawansowany z historii sztuki. Bezpłatnie, online :)
hopsalala
Srebrna Kropeczka

Post autor: hopsalala »

porozpiepszane pisze: czw maja 29, 2025 8:33 pm Cześć Dziewczęta, czy kojarzycie kursy sztuki online (mogą być różne formy: kursy uniwersyteckie, webinary, wykłady, e-learning...)
- szczególnie interesuje mnie sztuka współczesna, XX i XXI wiek.Byłoby super, gdyby również polscy artyści byli uwzględnieni (np. Młoda Polska), ale rozważę wszystkie opcje, niezależnie od tematu głównego.
Mogą być płatne bądź bezpłatne, polsko- i anglojęzyczne. Tylko potrzebuję formy online, nie mam możliwości dojeżdżać na żadne zajęcia, uczelnie itd, nie interesują mnie też studia w tym kierunku.
Najfajniejsze kursy online są u Eweliny Chwiejdy z Matura z Historii Sztuki. Mega polecam :)
ankona
MoetGlass

Post autor: ankona »

porozpiepszane pisze: czw maja 29, 2025 8:33 pm Cześć Dziewczęta, czy kojarzycie kursy sztuki online (mogą być różne formy: kursy uniwersyteckie, webinary, wykłady, e-learning...)
Otwarty Uniwersytet Uniwersytetu Warszawskiego