Próba porwania w Czyrnej
Moderator: verysweetcherry-
Rowerlover
- ŚpioszkiKenzo
Próba porwania w Czyrnej
Wiecie coś więcej? Może gdzieś jeszcze były ostatnio podobne sytuacje?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Jeśli ich nie złapią to będzie dramat. Teraz wszędzie są kamery.
-
Kitku90690
- Gacie z oceanu
Przegladalam watek wasze true crime, sporo sie powtorzylo takich akcji lata temu, skad taki powrot swirow to ja nie wiem
-
Rabarbarova
- Srebrna Kropeczka
Ostatnio podobne sytuacje miały miejsce w północnej dzielnicy Warszawy, przedszkola i szkoły podstawowe rozsyłały do rodziców wiadomości o zbliżonej treści.
Ciekawe czy to jakaś miejsca legenda, czy rzeczywiście coś jest na rzeczy.
Mieszkam na jednej z śląskich wsi. W tamtym roku miała BARDZO podobną sytuacją jak w poście. Dziewczynka zdążyła uciec do sklepu ale nie była w stanie powiedzieć zbyt dużo. W tym roku w pobliskiej miejscowości też było coś podobnego. Tyle że pomarańczowy samochódRabarbarova pisze: ↑sob maja 24, 2025 10:20 pm Ostatnio podobne sytuacje miały miejsce w północnej dzielnicy Warszawy, przedszkola i szkoły podstawowe rozsyłały do rodziców wiadomości o zbliżonej treści.
-
Bookini
Ciechanów, kilka miesięcy temu
https://www.rdc.pl/aktualnosci/ciechano ... Lq2K1cut3O
Wszystkie szkoły błyskawicznie wysłały alerty do rodziców.
Mówi się, ze tego dnia pod różnymi szkołami był widziany kręcący się facet, przeganiany rzekomo przez woźnych.
https://www.rdc.pl/aktualnosci/ciechano ... Lq2K1cut3O
Wszystkie szkoły błyskawicznie wysłały alerty do rodziców.
Mówi się, ze tego dnia pod różnymi szkołami był widziany kręcący się facet, przeganiany rzekomo przez woźnych.
-
Rabarbarova
- Srebrna Kropeczka
O kurczę, to okropne ile takich sytuacji jest...
Ja się o tym dowiedziałam, bo wyskoczyłam w ciągu dnia na krótką przerwę do pobliskiej kafejki i akurat była tam policja i wypytywali właścicielkę o to, co się stało dzień wcześniej i okazało się, że jakaś kobieta zaprosiła obcą dziewczynkę na lody do tej kawiarni, a zaraz do nich dołączył mężczyzna i chcieli żeby z nimi poszła, ale ona wtedy zaczęła protestować. Potem już na grupie lokalnej widziałam, że zostały rozesłane te wiadomości do szkół i przedszkoli i okazało się, że ten facet był jeszcze widziany w okolicy jak cukierki rozdaje i dzieci zagaduje, a jak babki z pobliskiego salonu kosmetycznego zareagowały, to się tłumaczył, że lubi dzieci i chciał tylko porozmawiać.
Ja się o tym dowiedziałam, bo wyskoczyłam w ciągu dnia na krótką przerwę do pobliskiej kafejki i akurat była tam policja i wypytywali właścicielkę o to, co się stało dzień wcześniej i okazało się, że jakaś kobieta zaprosiła obcą dziewczynkę na lody do tej kawiarni, a zaraz do nich dołączył mężczyzna i chcieli żeby z nimi poszła, ale ona wtedy zaczęła protestować. Potem już na grupie lokalnej widziałam, że zostały rozesłane te wiadomości do szkół i przedszkoli i okazało się, że ten facet był jeszcze widziany w okolicy jak cukierki rozdaje i dzieci zagaduje, a jak babki z pobliskiego salonu kosmetycznego zareagowały, to się tłumaczył, że lubi dzieci i chciał tylko porozmawiać.