Start
Mój profil

Próba porwania w Czyrnej

Moderator: verysweetcherry
Rowerlover
ŚpioszkiKenzo

Próba porwania w Czyrnej

Post autor: Rowerlover »

Wiecie coś więcej? Może gdzieś jeszcze były ostatnio podobne sytuacje?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Na wsi skąd pochodzę (powiat leszczyński) ostatnio koło szkół kręcił się jakiś podejrzany typek i też zagadywał do dzieci. Widziałam wysyp postów na face
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Jeśli ich nie złapią to będzie dramat. Teraz wszędzie są kamery.
Kitku90690
Gacie z oceanu

Post autor: Kitku90690 »

Przegladalam watek wasze true crime, sporo sie powtorzylo takich akcji lata temu, skad taki powrot swirow to ja nie wiem
Awatar użytkownika
oliixii
Collagen z chlorellą

Post autor: oliixii »

Przerażające!
Rabarbarova
Srebrna Kropeczka

Post autor: Rabarbarova »

Ostatnio podobne sytuacje miały miejsce w północnej dzielnicy Warszawy, przedszkola i szkoły podstawowe rozsyłały do rodziców wiadomości o zbliżonej treści.
Ciekawe czy to jakaś miejsca legenda, czy rzeczywiście coś jest na rzeczy.
Shjuu
MiamiBicz

Post autor: Shjuu »

Rabarbarova pisze: sob maja 24, 2025 10:20 pm Ostatnio podobne sytuacje miały miejsce w północnej dzielnicy Warszawy, przedszkola i szkoły podstawowe rozsyłały do rodziców wiadomości o zbliżonej treści.
Ciekawe czy to jakaś miejsca legenda, czy rzeczywiście coś jest na rzeczy.
Mieszkam na jednej z śląskich wsi. W tamtym roku miała BARDZO podobną sytuacją jak w poście. Dziewczynka zdążyła uciec do sklepu ale nie była w stanie powiedzieć zbyt dużo. W tym roku w pobliskiej miejscowości też było coś podobnego. Tyle że pomarańczowy samochód
Bookini

Post autor: Bookini »

Ciechanów, kilka miesięcy temu

https://www.rdc.pl/aktualnosci/ciechano ... Lq2K1cut3O

Wszystkie szkoły błyskawicznie wysłały alerty do rodziców.

Mówi się, ze tego dnia pod różnymi szkołami był widziany kręcący się facet, przeganiany rzekomo przez woźnych.
Rabarbarova
Srebrna Kropeczka

Post autor: Rabarbarova »

O kurczę, to okropne ile takich sytuacji jest...
Ja się o tym dowiedziałam, bo wyskoczyłam w ciągu dnia na krótką przerwę do pobliskiej kafejki i akurat była tam policja i wypytywali właścicielkę o to, co się stało dzień wcześniej i okazało się, że jakaś kobieta zaprosiła obcą dziewczynkę na lody do tej kawiarni, a zaraz do nich dołączył mężczyzna i chcieli żeby z nimi poszła, ale ona wtedy zaczęła protestować. Potem już na grupie lokalnej widziałam, że zostały rozesłane te wiadomości do szkół i przedszkoli i okazało się, że ten facet był jeszcze widziany w okolicy jak cukierki rozdaje i dzieci zagaduje, a jak babki z pobliskiego salonu kosmetycznego zareagowały, to się tłumaczył, że lubi dzieci i chciał tylko porozmawiać. :/