Start
Mój profil

Szorty - wąska talia, szersze uda

Moderator: verysweetcherry
rosiefreia
Mokra Włoszka

Szorty - wąska talia, szersze uda

Post autor: rosiefreia »

Hej, gdzie kupujecie szorty na wąską talię ale masywniejsze uda? Mam figurę gruszki z bardzo drobną górą, więc wszystko, co przejdzie przez uda wisi mi w talii... a co dobre w talii, w udach pęka w szwach. A nie chcę szortów typu "dzwon" tylko klasyczne mom lub dopasowane.
Czy ratunkiem jest tylko oddawanie każdych szortów do krawcowej? O dziwo, z jeansami nie mam wielkich problemów, żeby kupić dobre, tylko te szorty... ostatnio chciałam już nawet uciachać moje stare jeansy i jak będę zmuszona odsyłać kolejne zamówienia to chyba faktycznie tak zrobię 😂
MARTITAEN
Channelka

Post autor: MARTITAEN »

rosiefreia pisze: pt kwie 25, 2025 8:50 pm Hej, gdzie kupujecie szorty na wąską talię ale masywniejsze uda? Mam figurę gruszki z bardzo drobną górą, więc wszystko, co przejdzie przez uda wisi mi w talii... a co dobre w talii, w udach pęka w szwach. A nie chcę szortów typu "dzwon" tylko klasyczne mom lub dopasowane.
Czy ratunkiem jest tylko oddawanie każdych szortów do krawcowej? O dziwo, z jeansami nie mam wielkich problemów, żeby kupić dobre, tylko te szorty... ostatnio chciałam już nawet uciachać moje stare jeansy i jak będę zmuszona odsyłać kolejne zamówienia to chyba faktycznie tak zrobię 😂
hej, ja kupilam model Tesia z wasali <3
rosiefreia
Mokra Włoszka

Post autor: rosiefreia »

MARTITAEN pisze: ndz maja 18, 2025 10:42 pm hej, ja kupilam model Tesia z wasali <3
Dzięki za polecenie! Niestety chcę zwykłe dopasowane szorty :) szukam dalej!
Awatar użytkownika
ZimnyKaloryfer
JaZapier***

Post autor: ZimnyKaloryfer »

Wszedzie. W sensie mam w dupie co ktos pomysli o moich ksztaltach w szortach :)