Czy ratunkiem jest tylko oddawanie każdych szortów do krawcowej? O dziwo, z jeansami nie mam wielkich problemów, żeby kupić dobre, tylko te szorty... ostatnio chciałam już nawet uciachać moje stare jeansy i jak będę zmuszona odsyłać kolejne zamówienia to chyba faktycznie tak zrobię
Szorty - wąska talia, szersze uda
Moderator: verysweetcherry-
rosiefreia
- Mokra Włoszka
Szorty - wąska talia, szersze uda
Hej, gdzie kupujecie szorty na wąską talię ale masywniejsze uda? Mam figurę gruszki z bardzo drobną górą, więc wszystko, co przejdzie przez uda wisi mi w talii... a co dobre w talii, w udach pęka w szwach. A nie chcę szortów typu "dzwon" tylko klasyczne mom lub dopasowane.
Czy ratunkiem jest tylko oddawanie każdych szortów do krawcowej? O dziwo, z jeansami nie mam wielkich problemów, żeby kupić dobre, tylko te szorty... ostatnio chciałam już nawet uciachać moje stare jeansy i jak będę zmuszona odsyłać kolejne zamówienia to chyba faktycznie tak zrobię
hej, ja kupilam model Tesia z wasalirosiefreia pisze: ↑pt kwie 25, 2025 8:50 pm Hej, gdzie kupujecie szorty na wąską talię ale masywniejsze uda? Mam figurę gruszki z bardzo drobną górą, więc wszystko, co przejdzie przez uda wisi mi w talii... a co dobre w talii, w udach pęka w szwach. A nie chcę szortów typu "dzwon" tylko klasyczne mom lub dopasowane.
Czy ratunkiem jest tylko oddawanie każdych szortów do krawcowej? O dziwo, z jeansami nie mam wielkich problemów, żeby kupić dobre, tylko te szorty... ostatnio chciałam już nawet uciachać moje stare jeansy i jak będę zmuszona odsyłać kolejne zamówienia to chyba faktycznie tak zrobię![]()
-
rosiefreia
- Mokra Włoszka
- ZimnyKaloryfer
- JaZapier***
Wszedzie. W sensie mam w dupie co ktos pomysli o moich ksztaltach w szortach