gra hogwart legacy
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- foxymoonlight
- ŚpioszkiKenzo
Ja ją dostałam od narzeczonego w prezencie, jestem wielką fanką HP, więc dla mnie to taka podróż w ten świat, istny plac zabaw :D Bardzo mi się podoba
-
TerraBicicletta
- Modna
Niestety fabuła średnio mi sie podobała, moim zdaniem była zbyt krótka, główny antagonista raczej mnie bawił niż przerażał.
Oczywiście kocham Harrego Pottera, więc gra była kupiona odrazu jak tylko wyszła, piekna muzyka i grafika - to na pewno.
Przeszkadzało mi też to, że niby na początku wybierasz dom, jest ceremonia przydziału (ale to chyba w zasadzie jedno czy dwa pytanka, a potem i tak sama możesz se wybrać), ale potem nie ma to wielkiego wpływu na rozgrywkę.
Fajnym pomysłem byłby dodatek quidditch.
Ma być druga część? Czy już coś wiadomo?
Podobno już nad nią pracują.
Grałam, przeszłam, ale bez fajerwerków. Jestem ogromną fanką HP, więc kupiłam ją prawie od razu jak wyszła. Na początku byłam zachwycona, ale z każdą kolejną godziną nudziłam się coraz bardziej. Szybko skończyłam główny wątek, który i tak niczym nie zaskoczył, a pobocznych zadań nie robiłam. Skrzynek też w końcu przestałam szukać, bo wszystkie zagadki były na jedno kopyto xD Regrywalność ma słabą.
Jak wyjdzie 2 to pewnie kupię z ciekawości, ale na jakieś dużej przecenie.