Start
Mój profil

gra hogwart legacy

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
justhink
Naczelny Zapierdalacz

gra hogwart legacy

Post autor: justhink »

Jak tam lubocie gre hogwart legacy?Czekam na drugą część
Just smile 🌷🪻🥀🌹🌺🪷🌸
yersinia
Skarpeta Rakieta

Post autor: yersinia »

Zagrałam z sentymentu. Świat i smaczki piękne, fabuła bardzo średnia, rozwój postaci kicha. Nie czekam na więcej, nie zrobiła na mnie większego wrażenia.
Awatar użytkownika
foxymoonlight
ŚpioszkiKenzo

Post autor: foxymoonlight »

Ja ją dostałam od narzeczonego w prezencie, jestem wielką fanką HP, więc dla mnie to taka podróż w ten świat, istny plac zabaw :D Bardzo mi się podoba
yersinia
Skarpeta Rakieta

Post autor: yersinia »

Piękny świat i smaczki, to był sentymentalny powrót do gier z serii HP. Fabuła od połowy się rozjechała niestety... Rozwój postaci tragedia. Zagrałam i zapomniałam, nie czekam na więcej
TerraBicicletta
Modna

Post autor: TerraBicicletta »

justhink pisze: śr sty 22, 2025 11:36 pm Jak tam lubocie gre hogwart legacy?Czekam na drugą część
Niestety fabuła średnio mi sie podobała, moim zdaniem była zbyt krótka, główny antagonista raczej mnie bawił niż przerażał.

Oczywiście kocham Harrego Pottera, więc gra była kupiona odrazu jak tylko wyszła, piekna muzyka i grafika - to na pewno.

Przeszkadzało mi też to, że niby na początku wybierasz dom, jest ceremonia przydziału (ale to chyba w zasadzie jedno czy dwa pytanka, a potem i tak sama możesz se wybrać), ale potem nie ma to wielkiego wpływu na rozgrywkę.
Fajnym pomysłem byłby dodatek quidditch.

Ma być druga część? Czy już coś wiadomo?
lalamonia
BlondDoczep

Post autor: lalamonia »

mattamwas pisze: sob mar 22, 2025 3:04 am Ma być druga część? Czy już coś wiadomo?
Podobno już nad nią pracują.

Grałam, przeszłam, ale bez fajerwerków. Jestem ogromną fanką HP, więc kupiłam ją prawie od razu jak wyszła. Na początku byłam zachwycona, ale z każdą kolejną godziną nudziłam się coraz bardziej. Szybko skończyłam główny wątek, który i tak niczym nie zaskoczył, a pobocznych zadań nie robiłam. Skrzynek też w końcu przestałam szukać, bo wszystkie zagadki były na jedno kopyto xD Regrywalność ma słabą.

Jak wyjdzie 2 to pewnie kupię z ciekawości, ale na jakieś dużej przecenie.