Start
Mój profil

Ostrzeżenia i Bany

Moderatorzy: blackmolly, damascenka
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Re: Ostrzeżenia i Bany

Post autor: damascenka »

Cześć. W przypadku offtopu raczej nie dajemy ostrzeżeń, staramy się traktować użytkowników łagodnie, jak dorosłych ludzi i nie ingerować w dyskusję, aby nie wprowadzać niepotrzebnej cenzury. Natomiast będziemy musieli pomyśleć nad rozwiązaniem, które pozwoli zwinąć posty niezwiązane z tematem.

Jeśli chodzi o komentarz, który spowodował konsekwencje dla użytkownika (ostrzeżenie), zawsze podany jest cytat z postu, który jest powodem takiego działania. Jeżeli jest to zwyczajny offtop czy odpowiedź na inny usunięty post, nie mamy na tyle czasu, aby zawsze pisać powód usunięcia.
Awatar użytkownika
TOLAB
Koczkodan

Post autor: TOLAB »

A ja mam pytanie: dlaczego banujecie ludzi bez ostrzeżenia? Wieczorem mam konto, rano już jestem zbanowana. I nie wiem za co. To tak, jakbyście sami łamali własny regulamin, bo użytkownik powinien mieć prawo wiedzieć dlaczego dostał bana i mieć możliwość ewentualnego wyjaśnienia....
Awatar użytkownika
blackmolly
Administrator

Post autor: blackmolly »

TOLAB pisze: pt maja 09, 2025 6:01 pm A ja mam pytanie: dlaczego banujecie ludzi bez ostrzeżenia? Wieczorem mam konto, rano już jestem zbanowana. I nie wiem za co. To tak, jakbyście sami łamali własny regulamin, bo użytkownik powinien mieć prawo wiedzieć dlaczego dostał bana i mieć możliwość ewentualnego wyjaśnienia....
Dostałaś wcześniej 2 ostrzeżenia, ponieważ łamałaś regulamin forum (publikowanie zdjęć dziecka oraz obrażanie innych użytkowników). Trzecie złamanie regulaminu to ban. Polecam przeczytać regulamin, którego akceptacja jest warunkiem posiadania konta na forum.