Cześć. W przypadku offtopu raczej nie dajemy ostrzeżeń, staramy się traktować użytkowników łagodnie, jak dorosłych ludzi i nie ingerować w dyskusję, aby nie wprowadzać niepotrzebnej cenzury. Natomiast będziemy musieli pomyśleć nad rozwiązaniem, które pozwoli zwinąć posty niezwiązane z tematem.
Jeśli chodzi o komentarz, który spowodował konsekwencje dla użytkownika (ostrzeżenie), zawsze podany jest cytat z postu, który jest powodem takiego działania. Jeżeli jest to zwyczajny offtop czy odpowiedź na inny usunięty post, nie mamy na tyle czasu, aby zawsze pisać powód usunięcia.
Ostrzeżenia i Bany
Moderatorzy: blackmolly, damascenka- damascenka
- Administrator
A ja mam pytanie: dlaczego banujecie ludzi bez ostrzeżenia? Wieczorem mam konto, rano już jestem zbanowana. I nie wiem za co. To tak, jakbyście sami łamali własny regulamin, bo użytkownik powinien mieć prawo wiedzieć dlaczego dostał bana i mieć możliwość ewentualnego wyjaśnienia....
- blackmolly
- Administrator
Dostałaś wcześniej 2 ostrzeżenia, ponieważ łamałaś regulamin forum (publikowanie zdjęć dziecka oraz obrażanie innych użytkowników). Trzecie złamanie regulaminu to ban. Polecam przeczytać regulamin, którego akceptacja jest warunkiem posiadania konta na forum.TOLAB pisze: ↑pt maja 09, 2025 6:01 pm A ja mam pytanie: dlaczego banujecie ludzi bez ostrzeżenia? Wieczorem mam konto, rano już jestem zbanowana. I nie wiem za co. To tak, jakbyście sami łamali własny regulamin, bo użytkownik powinien mieć prawo wiedzieć dlaczego dostał bana i mieć możliwość ewentualnego wyjaśnienia....