Nauka angielskiego
Moderator: verysweetcherryNauka angielskiego
Hej, możecie powiedzieć jak nauczyliście się angielskiego? Jakieś kursy, aplikacje?
ja cały czas się uczę ale od siebie mogę polecić aplikację etutor.
testowałam kilka różnych darmowych aplikacji i żadna nie sprawdziła mi się tak dobrze jak etutor, najpierw robiłam kilka lekcji próbnych za darmo i to ostatecznie mnie przekonało, jak dla mnie najlepsza forma powtórek ze słówek, niektóre zagadnienia gramatyczne średnio mi odpowiadają w opracowaniu ale ogólnie aplikację polecam całym sercem bo sama przyswoiłam już z nią sporo słownictwa
testowałam kilka różnych darmowych aplikacji i żadna nie sprawdziła mi się tak dobrze jak etutor, najpierw robiłam kilka lekcji próbnych za darmo i to ostatecznie mnie przekonało, jak dla mnie najlepsza forma powtórek ze słówek, niektóre zagadnienia gramatyczne średnio mi odpowiadają w opracowaniu ale ogólnie aplikację polecam całym sercem bo sama przyswoiłam już z nią sporo słownictwa
-
- Ciastko
Z aplikacji to wiadomo Duo Lingo. Co do korepetycji itd, to myślę najlepiej sobie znaleźć jakiegoś nauczyciela na OLX ;) ja tak znalazłam dla dziewczyn panią z angielskiego, ale powiem Wam, ze ciężko było w rozsądnej cenie coś znaleźć. Co do szkoleń to ja się zastanawiam nad czymś takim jak tutaj https://koszla.pl/
-
- RoyalBaby
Hej, możecie powiedzieć jak nauczyliście się angielskiego? Jakieś kursy, aplikacje?
A jaki masz poziom?
A jaki masz poziom?