Czepek jedwabny
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
LubieKopytka
- Mokra Włoszka
Czepek jedwabny
Jako że łysieję i potrzebuję ratunku. Myślę o czepku jedwabnym żeby móc gnić w łóżku czy na kanapie bez obawy o wytarcie resztek włosów. Z jakiej strony macie swój? Jak dlugo używacie? Poci wam się skóra głowy w nocy? Jak o nie dbacie żeby były ładne i śliskie cały czas i nie zamieniły się w "bawełniane" i matowe w dotyku po pierwszym umyciu? Czy w nocy używacie poszewki, a w dzień czepka? Każdy komentarz będzie pomocny 
Ja mam wiazany z Rossmanna bo mi sie kolor podobal, w lecie mam poduszke bo mi goraco, nie widze wiekszego przetluszczania i piore go recznie. Wczesniej mialam taki na gumke ale szybko mi sie rozciagnela.LubieKopytka pisze: ↑ndz sie 09, 2026 2:54 pm Jako że łysieję i potrzebuję ratunku. Myślę o czepku jedwabnym żeby móc gnić w łóżku czy na kanapie bez obawy o wytarcie resztek włosów. Z jakiej strony macie swój? Jak dlugo używacie? Poci wam się skóra głowy w nocy? Jak o nie dbacie żeby były ładne i śliskie cały czas i nie zamieniły się w "bawełniane" i matowe w dotyku po pierwszym umyciu? Czy w nocy używacie poszewki, a w dzień czepka? Każdy komentarz będzie pomocny![]()
-
DzidziaPiernik
- PsychoFanka
Polska firma Almania
-
annakozak123
- Currently:revenge
Pewnie masz racje, ten ktory mam to tez satyna poliestrowa