Start
Mój profil

Czepek jedwabny

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
LubieKopytka
Mokra Włoszka

Czepek jedwabny

Post autor: LubieKopytka »

Jako że łysieję i potrzebuję ratunku. Myślę o czepku jedwabnym żeby móc gnić w łóżku czy na kanapie bez obawy o wytarcie resztek włosów. Z jakiej strony macie swój? Jak dlugo używacie? Poci wam się skóra głowy w nocy? Jak o nie dbacie żeby były ładne i śliskie cały czas i nie zamieniły się w "bawełniane" i matowe w dotyku po pierwszym umyciu? Czy w nocy używacie poszewki, a w dzień czepka? Każdy komentarz będzie pomocny ❤️
Anusia
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Anusia »

Mam pierwszy lepszy z amazona, widzialam tez w primark. Jestem zadowolona, zakladam na noc
Niu90
Bagietka z szarlott

Post autor: Niu90 »

LubieKopytka pisze: ndz sie 09, 2026 2:54 pm Jako że łysieję i potrzebuję ratunku. Myślę o czepku jedwabnym żeby móc gnić w łóżku czy na kanapie bez obawy o wytarcie resztek włosów. Z jakiej strony macie swój? Jak dlugo używacie? Poci wam się skóra głowy w nocy? Jak o nie dbacie żeby były ładne i śliskie cały czas i nie zamieniły się w "bawełniane" i matowe w dotyku po pierwszym umyciu? Czy w nocy używacie poszewki, a w dzień czepka? Każdy komentarz będzie pomocny ❤️
Ja mam wiazany z Rossmanna bo mi sie kolor podobal, w lecie mam poduszke bo mi goraco, nie widze wiekszego przetluszczania i piore go recznie. Wczesniej mialam taki na gumke ale szybko mi sie rozciagnela.
DzidziaPiernik
PsychoFanka

Post autor: DzidziaPiernik »

Polska firma Almania
annakozak123
Currently:revenge

Post autor: annakozak123 »

Anusia pisze: śr sie 19, 2026 11:48 pm Mam pierwszy lepszy z amazona, widzialam tez w primark. Jestem zadowolona, zakladam na noc
No ale to raczej nie jedwab z Primarka..
Anusia
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Anusia »

DzidziaPiernik pisze: czw sie 20, 2026 5:02 pm Polska firma Almania
Pewnie masz racje, ten ktory mam to tez satyna poliestrowa