Aga Chabrzyk
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- MisiaPatysia39
- Mokra Włoszka
Aga Chabrzyk
Kojarzycie? Czy ktoś z nią ćwiczy? Jej cwiczenia są skierowane głownie dla kobiet 40+ wchodzących w okres menopauzy,babka co chwilę wyskakuje mi na insta i fb,ale niestety nigdzie nie moge znalezc opinii
-
evelajna_best01
- Tritonotti
No właśnie nie ma o niej żadnych opinii albo plotek. Czy to znaczy że jest nowa na fitnesowym rynku?MisiaPatysia39 pisze: ↑ndz maja 24, 2026 10:28 pm Kojarzycie? Czy ktoś z nią ćwiczy? Jej cwiczenia są skierowane głownie dla kobiet 40+ wchodzących w okres menopauzy,babka co chwilę wyskakuje mi na insta i fb,ale niestety nigdzie nie moge znalezc opinii
Widziałam, że lekarka ali_jacz z nią trenuje. Nie jest to współpraca, bo nie ma o tym żadnego postu czy rolki, ale kilka razy krótko wspomniała jakie treningi robi. Jej przykład pokazuje, że efekty są super - ale czy tak będzie u każdego to nie wiadomo...
-
LoremIpsumDolor
- Skarpeta Rakieta
-
evelajna_best01
- Tritonotti
A tak serio: wyskakuje na insta non stop, opinii nie ma, nie ma też żadnej historii bycia specjalistą od ruchu.MisiaPatysia39 pisze: ↑ndz maja 24, 2026 10:28 pm Kojarzycie? Czy ktoś z nią ćwiczy? Jej cwiczenia są skierowane głownie dla kobiet 40+ wchodzących w okres menopauzy,babka co chwilę wyskakuje mi na insta i fb,ale niestety nigdzie nie moge znalezc opinii
Nie pokazuje też dokumentacji jakiejś przemiany. Tak nagle się znalazła na ista ze swoimi filmikami i sprzedażą. Dziwne...
Też mnie to zastanawia. Ponadto napisałam @ i nrak jakiejkolwiek odpowiedzi. Dziwneevelajna_best01 pisze: ↑sob lip 18, 2026 4:40 pm A tak serio: wyskakuje na insta non stop, opinii nie ma, nie ma też żadnej historii bycia specjalistą od ruchu.
Nie pokazuje też dokumentacji jakiejś przemiany. Tak nagle się znalazła na ista ze swoimi filmikami i sprzedażą. Dziwne...