Start
Mój profil

Matka mojego dziecka nie chce nauczyć się gotować

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
WladcaKobiet69
Siatkarka

Matka mojego dziecka nie chce nauczyć się gotować

Post autor: WladcaKobiet69 »

Jesteśmy razem już sześć lat, nasz syn Jarek ma cztery latka. To ja muszę gotować dla żony i dziecka po powrocie z pracy, lub wieczorem przed spaniem na kolejny dzień... Ona już od początku związku "szuka" pracy i nie może jej znaleźć, nie wiem już co robić, bo powoli nie daję sobie rady. Do wszystkiego dochodzi jej uzależnienie od zakupów, potrafi wydać pięć tysięcy miesięcznie na kosmetyki i ubrania, pomimo braku dochodów.
Qwerty321321
Gacie z oceanu

Post autor: Qwerty321321 »

WladcaKobiet69 pisze: czw kwie 16, 2026 10:48 pm Jesteśmy razem już sześć lat, nasz syn Jarek ma cztery latka. To ja muszę gotować dla żony i dziecka po powrocie z pracy, lub wieczorem przed spaniem na kolejny dzień... Ona już od początku związku "szuka" pracy i nie może jej znaleźć, nie wiem już co robić, bo powoli nie daję sobie rady. Do wszystkiego dochodzi jej uzależnienie od zakupów, potrafi wydać pięć tysięcy miesięcznie na kosmetyki i ubrania, pomimo braku dochodów.
Okej ale czego chcesz się dowiedzieć? Rady, aprobaty, dezaprobaty? Rozmawialiście na ten temat?
Awatar użytkownika
gunernialne
Parzucha

Post autor: gunernialne »

Czytam te podejrzane wątki, które co jakiś czas pojawiają się na forum i jedyne o czym myślę to to, że ktoś z tagu #przegryw na wykopie przyszedł tu pobaitować 😭
+ wladcakobiet69 😭😭 be for real
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
iri1979
Trening tenisa

Post autor: iri1979 »

WladcaKobiet69 pisze: czw kwie 16, 2026 10:48 pm Jesteśmy razem już sześć lat, nasz syn Jarek ma cztery latka. To ja muszę gotować dla żony i dziecka po powrocie z pracy, lub wieczorem przed spaniem na kolejny dzień... Ona już od początku związku "szuka" pracy i nie może jej znaleźć, nie wiem już co robić, bo powoli nie daję sobie rady. Do wszystkiego dochodzi jej uzależnienie od zakupów, potrafi wydać pięć tysięcy miesięcznie na kosmetyki i ubrania, pomimo braku dochodów.
Pomyślmy... mhmmm ale jak kobieta pracuje na pełen etat, wracam do domu gotuje obiad dla całej rodziny, często nawet na kilka dni to spoko? Jeśli od początku związku nie zauważyłeś, że coś jest z nią nie tak i nie potrafi znaleźć pracy to po co robiłeś z nią dziecko?
rockshoot
ŻonaWitolda

Post autor: rockshoot »

Widziały gały co brały

Taki z ciebie wladcakobiet69 a ze swoja nie umiesz sobie poradzić?
mariaow
RoseGold

Post autor: mariaow »

gunernialne pisze: pt kwie 17, 2026 1:20 pm Czytam te podejrzane wątki, które co jakiś czas pojawiają się na forum i jedyne o czym myślę to to, że ktoś z tagu #przegryw na wykopie przyszedł tu pobaitować 😭
+ wladcakobiet69 😭😭 be for real
Na sto procent tak właśnie jest. Te posty zawsze są albo o seksie ale napisane jakby typ miał 13 lat i czerwienił się na widok CyCuSzKóW, albo przedstawiające kobietę w negatywnym świetle lub jakieś brzmiące na wymyślone problemy z dziwnymi detalami xd
WladcaKobiet69
Siatkarka

Post autor: WladcaKobiet69 »

Super jesteście, typowy matriarchat...