Matka mojego dziecka nie chce nauczyć się gotować
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
WladcaKobiet69
- Siatkarka
Matka mojego dziecka nie chce nauczyć się gotować
Jesteśmy razem już sześć lat, nasz syn Jarek ma cztery latka. To ja muszę gotować dla żony i dziecka po powrocie z pracy, lub wieczorem przed spaniem na kolejny dzień... Ona już od początku związku "szuka" pracy i nie może jej znaleźć, nie wiem już co robić, bo powoli nie daję sobie rady. Do wszystkiego dochodzi jej uzależnienie od zakupów, potrafi wydać pięć tysięcy miesięcznie na kosmetyki i ubrania, pomimo braku dochodów.
-
Qwerty321321
- Gacie z oceanu
Okej ale czego chcesz się dowiedzieć? Rady, aprobaty, dezaprobaty? Rozmawialiście na ten temat?WladcaKobiet69 pisze: ↑czw kwie 16, 2026 10:48 pm Jesteśmy razem już sześć lat, nasz syn Jarek ma cztery latka. To ja muszę gotować dla żony i dziecka po powrocie z pracy, lub wieczorem przed spaniem na kolejny dzień... Ona już od początku związku "szuka" pracy i nie może jej znaleźć, nie wiem już co robić, bo powoli nie daję sobie rady. Do wszystkiego dochodzi jej uzależnienie od zakupów, potrafi wydać pięć tysięcy miesięcznie na kosmetyki i ubrania, pomimo braku dochodów.
- gunernialne
- Parzucha
Czytam te podejrzane wątki, które co jakiś czas pojawiają się na forum i jedyne o czym myślę to to, że ktoś z tagu #przegryw na wykopie przyszedł tu pobaitować
+ wladcakobiet69
be for real
+ wladcakobiet69
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
Pomyślmy... mhmmm ale jak kobieta pracuje na pełen etat, wracam do domu gotuje obiad dla całej rodziny, często nawet na kilka dni to spoko? Jeśli od początku związku nie zauważyłeś, że coś jest z nią nie tak i nie potrafi znaleźć pracy to po co robiłeś z nią dziecko?WladcaKobiet69 pisze: ↑czw kwie 16, 2026 10:48 pm Jesteśmy razem już sześć lat, nasz syn Jarek ma cztery latka. To ja muszę gotować dla żony i dziecka po powrocie z pracy, lub wieczorem przed spaniem na kolejny dzień... Ona już od początku związku "szuka" pracy i nie może jej znaleźć, nie wiem już co robić, bo powoli nie daję sobie rady. Do wszystkiego dochodzi jej uzależnienie od zakupów, potrafi wydać pięć tysięcy miesięcznie na kosmetyki i ubrania, pomimo braku dochodów.
Na sto procent tak właśnie jest. Te posty zawsze są albo o seksie ale napisane jakby typ miał 13 lat i czerwienił się na widok CyCuSzKóW, albo przedstawiające kobietę w negatywnym świetle lub jakieś brzmiące na wymyślone problemy z dziwnymi detalami xdgunernialne pisze: ↑pt kwie 17, 2026 1:20 pm Czytam te podejrzane wątki, które co jakiś czas pojawiają się na forum i jedyne o czym myślę to to, że ktoś z tagu #przegryw na wykopie przyszedł tu pobaitować![]()
+ wladcakobiet69be for real
-
WladcaKobiet69
- Siatkarka
Super jesteście, typowy matriarchat...