Start
Mój profil

Koreańskie kosmetyki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Aleksandra163163
Skarpeta Rakieta

Koreańskie kosmetyki

Post autor: Aleksandra163163 »

Pierwszy i ostatni raz chce rozwiązać zagadkę koreańskiej pielęgnacji. Ogólnie mam cerę tłustą, może teraz bardziej mieszaną i często wyskakuje mi kaszka, lekki trądzik (jeszcze nie wiem czemu, ale cóż) i używam cerave oraz krem na egzemę, bo on najlepiej działa u mnie na kaszkę. Kiedyś używałam dużo kosmetyków, ale odpuściłam. Co byście mi poleciły i czy byście wgl poleciły jakieś koreańskie produkty w ok cenie? Jest szał na nie, tak samo jak ta jedna japońska marka, ale nie wiem do końca czy wydawać te pieniądze i ile tych produktów rzeczywiście opłaca się kupić bo są fajne. Zna się ktoś i wypowie się szczerze?
Awatar użytkownika
kochajmykotki
Koczkodan

Post autor: kochajmykotki »

Aleksandra163163 pisze: pt gru 05, 2025 7:46 am Pierwszy i ostatni raz chce rozwiązać zagadkę koreańskiej pielęgnacji. Ogólnie mam cerę tłustą, może teraz bardziej mieszaną i często wyskakuje mi kaszka, lekki trądzik (jeszcze nie wiem czemu, ale cóż) i używam cerave oraz krem na egzemę, bo on najlepiej działa u mnie na kaszkę. Kiedyś używałam dużo kosmetyków, ale odpuściłam. Co byście mi poleciły i czy byście wgl poleciły jakieś koreańskie produkty w ok cenie? Jest szał na nie, tak samo jak ta jedna japońska marka, ale nie wiem do końca czy wydawać te pieniądze i ile tych produktów rzeczywiście opłaca się kupić bo są fajne. Zna się ktoś i wypowie się szczerze?
Jest już o tym wątek