Koreańskie kosmetyki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Aleksandra163163
- Skarpeta Rakieta
Koreańskie kosmetyki
Pierwszy i ostatni raz chce rozwiązać zagadkę koreańskiej pielęgnacji. Ogólnie mam cerę tłustą, może teraz bardziej mieszaną i często wyskakuje mi kaszka, lekki trądzik (jeszcze nie wiem czemu, ale cóż) i używam cerave oraz krem na egzemę, bo on najlepiej działa u mnie na kaszkę. Kiedyś używałam dużo kosmetyków, ale odpuściłam. Co byście mi poleciły i czy byście wgl poleciły jakieś koreańskie produkty w ok cenie? Jest szał na nie, tak samo jak ta jedna japońska marka, ale nie wiem do końca czy wydawać te pieniądze i ile tych produktów rzeczywiście opłaca się kupić bo są fajne. Zna się ktoś i wypowie się szczerze?
- kochajmykotki
- Koczkodan
Jest już o tym wątekAleksandra163163 pisze: ↑pt gru 05, 2025 7:46 am Pierwszy i ostatni raz chce rozwiązać zagadkę koreańskiej pielęgnacji. Ogólnie mam cerę tłustą, może teraz bardziej mieszaną i często wyskakuje mi kaszka, lekki trądzik (jeszcze nie wiem czemu, ale cóż) i używam cerave oraz krem na egzemę, bo on najlepiej działa u mnie na kaszkę. Kiedyś używałam dużo kosmetyków, ale odpuściłam. Co byście mi poleciły i czy byście wgl poleciły jakieś koreańskie produkty w ok cenie? Jest szał na nie, tak samo jak ta jedna japońska marka, ale nie wiem do końca czy wydawać te pieniądze i ile tych produktów rzeczywiście opłaca się kupić bo są fajne. Zna się ktoś i wypowie się szczerze?