Start
Mój profil

Wasze ulubione męskie perfumy

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
SmutnyManlet
Mokra Włoszka

Wasze ulubione męskie perfumy

Post autor: SmutnyManlet »

Jakie są wasze ulubione męskie perfumy na które zawsze zwracacie uwagę? ;)
Clau
Ciastko

Post autor: Clau »

Jestem oczarowana Yves Saint Laurent Y. Dosyć bezpieczny zapach, niedrażniący dla otoczenia, a jednak zwraca uwagę kobiet ;) Na moim partnerze jest też dosyć trwały, czuję go dosyć wyraźnie po kilku godzinach, ale nie zadusza innych.

Oprócz tego niedawno odkryłam totalną taniznę z Biedronki - Big Star Impressive. Mimo że to teoretycznie męskie perfumy kupiłam je dla siebie i często używam, taki miły zwyklaczek. Baaardzo często czuję go na panach w sklepach.

Poza tym lubię unisexy - Lush Dirty (pachnie jak zaparzony listek mięty), Moschino Toy 2 Pearl (skręca trochę w damską stronę, ale przyjemne cytrusy), Theodoros Kalotinis Sea Salt & Citrus, wszelkie inspiracje Erba Purą (ale to już jest niebezpieczne jak się psiknie więcej niż dwa razy - nawet muchy padają XD - jednak zaskakująco często wyczuwam go na mężczyznach)
Wypisałabym tego pewnie więcej ale musiałabym sprawdzić swoją kolekcję.
magdalenaaaa43
RoyalBaby

Post autor: magdalenaaaa43 »

Mnóstwo jest pięknych męskich zapachów! Na szybko przychodzą mi na myśl Montblanc Explorer, JPG Le Male, Armani Code, Dior Homme, chyba wszystkie zapachy Chanel, Aventus...
SparklingHappiness
Mokra Włoszka

Post autor: SparklingHappiness »

YSL Y mogę opisać tylko jednym słowem: oszałamiający 😉
Lubię też Chanel Allure Homme Sport i Jimmy Choo Urban Hero, jest w nich coś jednocześnie świeżego, ale eleganckiego.
Na pewno warto też wymienić Mercedes Benz Intense i z tych tańszych Jaguar Era (jest jeszcze Era Elixir , ale one mają w sobie zaskakującą jak na męskie perfumy słodycz).
SmutnyManlet
Mokra Włoszka

Post autor: SmutnyManlet »

magdalenaaaa43 pisze: śr lis 12, 2025 8:00 am Mnóstwo jest pięknych męskich zapachów! Na szybko przychodzą mi na myśl Montblanc Explorer, JPG Le Male, Armani Code, Dior Homme, chyba wszystkie zapachy Chanel, Aventus...
Channel Egoiste Platinum super zapach do koszuli dostałem pare komplementów w pracy :D ale widzę też Montblanc Explorer czyli klony Aventusa są jak najbardziej akceptowalne np: Armaf Club de Nuit Intense Man który kosztuje ponad 1k taniej niz Aventus a ma nawet lepsza trwałość
Awatar użytkownika
FigGa
Licówka

Post autor: FigGa »

1 million :he:
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.