Wasze ulubione męskie perfumy
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
SmutnyManlet
- Mokra Włoszka
Wasze ulubione męskie perfumy
Jakie są wasze ulubione męskie perfumy na które zawsze zwracacie uwagę? ;)
Jestem oczarowana Yves Saint Laurent Y. Dosyć bezpieczny zapach, niedrażniący dla otoczenia, a jednak zwraca uwagę kobiet ;) Na moim partnerze jest też dosyć trwały, czuję go dosyć wyraźnie po kilku godzinach, ale nie zadusza innych.
Oprócz tego niedawno odkryłam totalną taniznę z Biedronki - Big Star Impressive. Mimo że to teoretycznie męskie perfumy kupiłam je dla siebie i często używam, taki miły zwyklaczek. Baaardzo często czuję go na panach w sklepach.
Poza tym lubię unisexy - Lush Dirty (pachnie jak zaparzony listek mięty), Moschino Toy 2 Pearl (skręca trochę w damską stronę, ale przyjemne cytrusy), Theodoros Kalotinis Sea Salt & Citrus, wszelkie inspiracje Erba Purą (ale to już jest niebezpieczne jak się psiknie więcej niż dwa razy - nawet muchy padają
- jednak zaskakująco często wyczuwam go na mężczyznach)
Wypisałabym tego pewnie więcej ale musiałabym sprawdzić swoją kolekcję.
Oprócz tego niedawno odkryłam totalną taniznę z Biedronki - Big Star Impressive. Mimo że to teoretycznie męskie perfumy kupiłam je dla siebie i często używam, taki miły zwyklaczek. Baaardzo często czuję go na panach w sklepach.
Poza tym lubię unisexy - Lush Dirty (pachnie jak zaparzony listek mięty), Moschino Toy 2 Pearl (skręca trochę w damską stronę, ale przyjemne cytrusy), Theodoros Kalotinis Sea Salt & Citrus, wszelkie inspiracje Erba Purą (ale to już jest niebezpieczne jak się psiknie więcej niż dwa razy - nawet muchy padają
Wypisałabym tego pewnie więcej ale musiałabym sprawdzić swoją kolekcję.
-
magdalenaaaa43
- RoyalBaby
Mnóstwo jest pięknych męskich zapachów! Na szybko przychodzą mi na myśl Montblanc Explorer, JPG Le Male, Armani Code, Dior Homme, chyba wszystkie zapachy Chanel, Aventus...
-
SparklingHappiness
- Mokra Włoszka
YSL Y mogę opisać tylko jednym słowem: oszałamiający 
Lubię też Chanel Allure Homme Sport i Jimmy Choo Urban Hero, jest w nich coś jednocześnie świeżego, ale eleganckiego.
Na pewno warto też wymienić Mercedes Benz Intense i z tych tańszych Jaguar Era (jest jeszcze Era Elixir , ale one mają w sobie zaskakującą jak na męskie perfumy słodycz).
Lubię też Chanel Allure Homme Sport i Jimmy Choo Urban Hero, jest w nich coś jednocześnie świeżego, ale eleganckiego.
Na pewno warto też wymienić Mercedes Benz Intense i z tych tańszych Jaguar Era (jest jeszcze Era Elixir , ale one mają w sobie zaskakującą jak na męskie perfumy słodycz).
-
SmutnyManlet
- Mokra Włoszka
Channel Egoiste Platinum super zapach do koszuli dostałem pare komplementów w pracy :D ale widzę też Montblanc Explorer czyli klony Aventusa są jak najbardziej akceptowalne np: Armaf Club de Nuit Intense Man który kosztuje ponad 1k taniej niz Aventus a ma nawet lepsza trwałośćmagdalenaaaa43 pisze: ↑śr lis 12, 2025 8:00 am Mnóstwo jest pięknych męskich zapachów! Na szybko przychodzą mi na myśl Montblanc Explorer, JPG Le Male, Armani Code, Dior Homme, chyba wszystkie zapachy Chanel, Aventus...