Kupiłam sweter Seasalt cornwal - 80% wełny 30% nylon. Są też bawełniane, te wełniane lekko gryzą. Na promce teraz około 150-300 zł zależy od modelu. Mam z tej marki bluzki, kurtki, póki co niezniszczalne. Ta marka to moje odkrycie chyba z tego lub poprzedniego roku. Piorę często. Niestety sporo wzorów mi nie pasuje wizualnie. Ale sporo mają też pięknych, prostych.
Bardzo tanie swetry np. z wiskozą ma teraz Ochnik na Zalando. Mam drugi rok i noszę na gołe ciało pod kurtkę, ciągle piorę. Dokupiłam niedawno kolejne. Jak za sweter za 40 zł to cudo. Nie traci formy, nie spiera się kolor. Ja kupuję modele w prążki, dopasowane.
Zalando
Moderator: verysweetcherry-
Eww
Ochnik ma swetry?Rzeka.chaosu pisze: ↑pn sty 19, 2026 9:29 pm Kupiłam sweter Seasalt cornwal - 80% wełny 30% nylon. Są też bawełniane, te wełniane lekko gryzą. Na promce teraz około 150-300 zł zależy od modelu. Mam z tej marki bluzki, kurtki, póki co niezniszczalne. Ta marka to moje odkrycie chyba z tego lub poprzedniego roku. Piorę często. Niestety sporo wzorów mi nie pasuje wizualnie. Ale sporo mają też pięknych, prostych.
Bardzo tanie swetry np. z wiskozą ma teraz Ochnik na Zalando. Mam drugi rok i noszę na gołe ciało pod kurtkę, ciągle piorę. Dokupiłam niedawno kolejne. Jak za sweter za 40 zł to cudo. Nie traci formy, nie spiera się kolor. Ja kupuję modele w prążki, dopasowane.
-
Eww
A nie boicie sie kupowac na Zalando? Ostatnimi czasy bardzo duzo negatywnych opini w internecie o nich.
-
Eww
Mi nie chcieli uznać zwrotu i oddać oieniędzy dopóki jie prześlę im skanu dowodu osobistego!!!
Złożyłam na nich skargę ktora oficjalnie do nich przesłałam i wtedy dopiero oddali mi pieniądze, bo zwykłe meile z upomnienia i niedorzecznością wymagania cera dowodu osobistego nie przynosiły rezultatów.
-
Rzeka.chaosu
- Amigo
wut, pierwszy raz o tym słyszę, na jakiej podstawie zażądali od Ciebie dowodu osobistego? Coś nie tak było że zwracana rzeczą?Eww pisze: ↑pt sty 30, 2026 6:45 pm Mi nie chcieli uznać zwrotu i oddać oieniędzy dopóki jie prześlę im skanu dowodu osobistego!!!
Złożyłam na nich skargę ktora oficjalnie do nich przesłałam i wtedy dopiero oddali mi pieniądze, bo zwykłe meile z upomnienia i niedorzecznością wymagania cera dowodu osobistego nie przynosiły rezultatów.
-
Eww
DziękujęRzeka.chaosu pisze: ↑pt sty 30, 2026 6:49 pm Tak. Zerknij sobie na zalando. Te wiskoza 70 nylon 30. Sa tez akrylowe. Ale np. ja takich nie mogę nosic.
-
Eww
Nie był to zwrot nietrafiony rozmiarów.
Kupowala naprawdę dużo orzechy na Zalando przez kilka lat i nagle taka sytuacja. Odzyskałam pieniądze po przebojach i więcej nie kupiłam tam niczego