Start
Mój profil

Zalando

Moderator: verysweetcherry
Rzeka.chaosu
Amigo

Re: Zalando

Post autor: Rzeka.chaosu »

Kupiłam sweter Seasalt cornwal - 80% wełny 30% nylon. Są też bawełniane, te wełniane lekko gryzą. Na promce teraz około 150-300 zł zależy od modelu. Mam z tej marki bluzki, kurtki, póki co niezniszczalne. Ta marka to moje odkrycie chyba z tego lub poprzedniego roku. Piorę często. Niestety sporo wzorów mi nie pasuje wizualnie. Ale sporo mają też pięknych, prostych.

Bardzo tanie swetry np. z wiskozą ma teraz Ochnik na Zalando. Mam drugi rok i noszę na gołe ciało pod kurtkę, ciągle piorę. Dokupiłam niedawno kolejne. Jak za sweter za 40 zł to cudo. Nie traci formy, nie spiera się kolor. Ja kupuję modele w prążki, dopasowane.
Eww

Post autor: Eww »

Rzeka.chaosu pisze: pn sty 19, 2026 9:29 pm Kupiłam sweter Seasalt cornwal - 80% wełny 30% nylon. Są też bawełniane, te wełniane lekko gryzą. Na promce teraz około 150-300 zł zależy od modelu. Mam z tej marki bluzki, kurtki, póki co niezniszczalne. Ta marka to moje odkrycie chyba z tego lub poprzedniego roku. Piorę często. Niestety sporo wzorów mi nie pasuje wizualnie. Ale sporo mają też pięknych, prostych.

Bardzo tanie swetry np. z wiskozą ma teraz Ochnik na Zalando. Mam drugi rok i noszę na gołe ciało pod kurtkę, ciągle piorę. Dokupiłam niedawno kolejne. Jak za sweter za 40 zł to cudo. Nie traci formy, nie spiera się kolor. Ja kupuję modele w prążki, dopasowane.
Ochnik ma swetry?
Eww

A nie boicie sie kupowac na Zalando? Ostatnimi czasy bardzo duzo negatywnych opini w internecie o nich.
Eww

ell pisze: śr wrz 13, 2023 6:57 pm Od lat zamawiam na Zalando. Nigdy nie miałam problemów ze zwrotami. Nie ma miesiąca aby czegoś nie zamówiła. Nigdy też nie zdarzyło mi się zgubienie paczki.
Ogólnie to mój ulubiony sklep.
Mi nie chcieli uznać zwrotu i oddać oieniędzy dopóki jie prześlę im skanu dowodu osobistego!!!
Złożyłam na nich skargę ktora oficjalnie do nich przesłałam i wtedy dopiero oddali mi pieniądze, bo zwykłe meile z upomnienia i niedorzecznością wymagania cera dowodu osobistego nie przynosiły rezultatów.
Rzeka.chaosu
Amigo

Post autor: Rzeka.chaosu »

Eww pisze: pt sty 30, 2026 6:39 pm Ochnik ma swetry?
Tak. Zerknij sobie na zalando. Te wiskoza 70 nylon 30. Sa tez akrylowe. Ale np. ja takich nie mogę nosic.
Awatar użytkownika
lkjhg
Skarpeta Rakieta

Post autor: lkjhg »

Eww pisze: pt sty 30, 2026 6:45 pm Mi nie chcieli uznać zwrotu i oddać oieniędzy dopóki jie prześlę im skanu dowodu osobistego!!!
Złożyłam na nich skargę ktora oficjalnie do nich przesłałam i wtedy dopiero oddali mi pieniądze, bo zwykłe meile z upomnienia i niedorzecznością wymagania cera dowodu osobistego nie przynosiły rezultatów.
wut, pierwszy raz o tym słyszę, na jakiej podstawie zażądali od Ciebie dowodu osobistego? Coś nie tak było że zwracana rzeczą?
Eww

Rzeka.chaosu pisze: pt sty 30, 2026 6:49 pm Tak. Zerknij sobie na zalando. Te wiskoza 70 nylon 30. Sa tez akrylowe. Ale np. ja takich nie mogę nosic.
Dziękuję
Eww

lkjhg pisze: pt sty 30, 2026 9:04 pm wut, pierwszy raz o tym słyszę, na jakiej podstawie zażądali od Ciebie dowodu osobistego? Coś nie tak było że zwracana rzeczą?
Nie był to zwrot nietrafiony rozmiarów.
Kupowala naprawdę dużo orzechy na Zalando przez kilka lat i nagle taka sytuacja. Odzyskałam pieniądze po przebojach i więcej nie kupiłam tam niczego
pola84
Mokra Włoszka

Post autor: pola84 »

Czego dotyczą negatywne opinie?