Jezeli sie nie myle to jest podobny do Narciso Rodriguez For Her (czarny flakon). Podobny do tego perfumu jest tez La Rive Look of Woman z Rossmana, albo DMkarokarolka pisze: ↑ndz sty 11, 2026 10:41 pm Szukam niedostępnych już perfum ze Stradivariusa "N°03 True " .Nuty zapachowe to Amber, mandarynka , Brzoskwinia, drzewo sandałowe i wanilia. Obstawiam, że był to zapach inspirowany jakimś drogim zapachem ale na internecie nie mogę nic znaleźć![]()
Szukam perfum, które pachną jak…
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
lavinia123
- ZdalnaFanka
Re: Szukam perfum, które pachną jak…
-
NiiieWytrzymam
- Channelka
-
NiiieWytrzymam
- Channelka
-
Chili_heart
- GreckieWakacje
Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
-
GlowModeMan
Good Girl Suprême, choć opinie są podzielone to jednak myślę, że to jest to czego szukasz ;)Chili_heart pisze: ↑ndz lut 01, 2026 12:52 pm Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
Amethyst LaliqueChili_heart pisze: ↑ndz lut 01, 2026 12:52 pm Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
-
NiiieWytrzymam
- Channelka
Fragrance World Nudo Sweet Berries. Polecam!!Chili_heart pisze: ↑ndz lut 01, 2026 12:52 pm Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
-
NiiieWytrzymam
- Channelka
-
NiiieWytrzymam
- Channelka
Tak i polecam jego tańszy zamiennik, nie odbiegający niczym od oryginału. Glantier nr. 553GlowModeMan pisze: ↑ndz lut 01, 2026 11:48 pm Good Girl Suprême, choć opinie są podzielone to jednak myślę, że to jest to czego szukasz ;)
- KagemaneNoJutsu
- Skarpeta Rakieta
Polecicie coś co pachnie jak wanilia prosto z laski?

Do tych perfum..lavinia123 pisze: ↑pn sty 12, 2026 12:10 am Jezeli sie nie myle to jest podobny do Narciso Rodriguez For Her (czarny flakon). Podobny do tego perfumu jest tez La Rive Look of Woman z Rossmana, albo DM
-
jakekitandowski
- Mokra Włoszka
A ja szukam perfum, które pachną jak maska/toner do włosów Medavita Choice Mask. Długo zajęło mi przypomnienie sobie, że pachnie ona identycznie jak Escada Sport Spirit by Escada Orange, ale te perfumy są już od wielu lat niedostępne.
-
NiiieWytrzymam
- Channelka
Zdecydowanie Pull&Bear- Vanilla Pays OffKagemaneNoJutsu pisze: ↑ndz lut 08, 2026 2:54 am Polecicie coś co pachnie jak wanilia prosto z laski?
-
NiiieWytrzymam
- Channelka
Ewentualnie Amberwood Vanilla Davana, ale niestety to droga pozycja.KagemaneNoJutsu pisze: ↑ndz lut 08, 2026 2:54 am Polecicie coś co pachnie jak wanilia prosto z laski?
-
NiiieWytrzymam
- Channelka
A odpowiem pytaniem na pytaniejakekitandowski pisze: ↑pn lut 09, 2026 4:21 pm A ja szukam perfum, które pachną jak maska/toner do włosów Medavita Choice Mask. Długo zajęło mi przypomnienie sobie, że pachnie ona identycznie jak Escada Sport Spirit by Escada Orange, ale te perfumy są już od wielu lat niedostępne.
Medavita Choice Mask jest skuteczny? Daje intensywność koloru?
- KagemaneNoJutsu
- Skarpeta Rakieta
Dziękuję bardzo

-
jakekitandowski
- Mokra Włoszka
Zaraz po uzyciu jest bardzo ladny intensywny kolor, ale dwa mycia i juz nie ma sladu. Ale to moj pierwszy toner wiec w sumie moze to normalne? Ale pielegnuje swietnie, jako maske uwielbiam.NiiieWytrzymam pisze: ↑czw lut 19, 2026 1:23 pm A odpowiem pytaniem na pytanieczy ten toner
Medavita Choice Mask jest skuteczny? Daje intensywność koloru?
- anjaantonowicz
- RoyalBaby
szukam perfum, które pachną jak sakura. teraz jest wiosna, więc chciałabym czuć na sobie coś podobnego, albo zapach bzu.. 
-
NiiieWytrzymam
- Channelka
Jeśli któraś z Was poszukuje pięknego, kremowego kokosa w perfumach, słodkiego i zarazem otulającego - sprawdźcie nowe perfumy z Zary Cocount Jasmine Sugar... Ja przepadałam. Pachną jak wakacje, słońce, a są przy tym takie cudownie przytulne. Kokos pachnie ładnie, nie jak typowy tani kokosowy zapach ani nie jak żel pod prysznic. Od dawna szukałam idealnych tanich perum kokosowych a te są jak cudo 
o ale nostalgia, też je miałam, ale używałam też tych drugich z tej serii, chyba Pear Blossom się nazywały. To były limitki dla Douglasa bodajże
Kochałam te perfumy max ale po jakimś czasie zaczęły koszmarnie na mnie śmierdzieć
Ja je wciąż kocham i pragnę je znów dostać, ale znalazłam je tylko w jednym sklepie za 500 zł.
-
Alaunucorn67
- Siatkarka
Szukam perfum które pachną jak świeże pranie, zna ktoś?