Start
Mój profil

Zbrodnia w Rakowiskach

Moderator: verysweetcherry
witaminkaa
Mokra Włoszka

Re: Zbrodnia w Rakowiskach

Post autor: witaminkaa »

Smb911 pisze: ndz lis 30, 2025 1:14 pm Biała Podlaska to małe miasteczko. Dość hermetyczne środowisko (zanim mnie ktoś zjedzie za wtrącenie się w wątek - pochodzę z miasteczka obok. W BP chodziłam do szkoły) Nie sądzę żeby ludzie tam zapomnieli. Pewnie matka ją zabierze do Siedlec albo obie wylądują w Warszawie… Chociaż charakter Zuzy (o ile nie zmieniła frontu w kiciu) pokazuje,że mogłaby latać jak celebrytka po mieście.
Będzie na pewno. Ona ciągle pisze, instagram i inne konta na socjalach nadal fukcjonują i uzyskały status poniekąd kultowych. Z czegoś będzie musiała żyć, a tak kontrowersyjna poetka czy pisarka jest na polskim rynku jak objawienie.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

witaminkaa pisze: ndz lis 30, 2025 1:21 pm Będzie na pewno. Ona ciągle pisze, instagram i inne konta na socjalach nadal fukcjonują i uzyskały status poniekąd kultowych. Z czegoś będzie musiała żyć, a tak kontrowersyjna poetka czy pisarka jest na polskim rynku jak objawienie.
Ona pisze w sensie poezję czy dalej udziela się na socjalach?
Awatar użytkownika
Smb911
TrampekLV

Post autor: Smb911 »

witaminkaa pisze: ndz lis 30, 2025 1:21 pm Będzie na pewno. Ona ciągle pisze, instagram i inne konta na socjalach nadal fukcjonują i uzyskały status poniekąd kultowych. Z czegoś będzie musiała żyć, a tak kontrowersyjna poetka czy pisarka jest na polskim rynku jak objawienie.
Masz rację. Prawda stara jak świat,ludzie się nie zmieniają…
To gdzie ona tymbardziej…
Jej konta nadal istnieją? Kurczę myslalam,ze ktoś to usunął w cholerę… 🫣
Awatar użytkownika
quintana
Gacie z oceanu

Post autor: quintana »

PrzemoKondratowicz pisze: ndz lis 30, 2025 1:25 pm Ona pisze w sensie poezję czy dalej udziela się na socjalach?
pisze poezję w więzieniu. autorce komentarza chyba chodziło o to, że ludzie dalej odwiedzają stare konta zuzy.
Testtesttest111
Koczkodan

Post autor: Testtesttest111 »

PrzemoKondratowicz pisze: ndz lis 30, 2025 12:57 pm Ja myślę że nie to są skrajnie różne sytuacje i Gypsy padła ofiarą takiego maltretowania że dużo osób z nią sympatyzuje a para z Rakowisk to wrogowie nr 1
No nie wiem, ze dwa lata temu weszłam sobie na literacki fp Zuzy na Facebooku i przeraziło mnie jaką krucjatę prowadziło kilka osób, zwłaszcza jedna dziewczyna. W skrócie wyglądało to mniej więcej tak: "Miałam okazję spotkać Zuze, nie rozumiecie jej, jesteście bandą bezmózgów którzy nie są godni jej stópek całować". I nie, to nie był sarkazm tylko jakaś obsesja na punkcie morderczyni u dwudziestokilkuletniej kobiety.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Testtesttest111 pisze: ndz lis 30, 2025 5:20 pm No nie wiem, ze dwa lata temu weszłam sobie na literacki fp Zuzy na Facebooku i przeraziło mnie jaką krucjatę prowadziło kilka osób, zwłaszcza jedna dziewczyna. W skrócie wyglądało to mniej więcej tak: "Miałam okazję spotkać Zuze, nie rozumiecie jej, jesteście bandą bezmózgów którzy nie są godni jej stópek całować". I nie, to nie był sarkazm tylko jakaś obsesja na punkcie morderczyni u dwudziestokilkuletniej kobiety.
Jestem skłonny w to uwierzyć biorąc pod uwagę jak zachwycała się nią dziennikarka która napisała książkę 🤮
Kasiakowalska1
BlondDoczep

Post autor: Kasiakowalska1 »

PrzemoKondratowicz pisze: ndz lis 30, 2025 5:38 pm Jestem skłonny w to uwierzyć biorąc pod uwagę jak zachwycała się nią dziennikarka która napisała książkę 🤮
No magia manipulantów, Ted Bundy też był takim czarusiem że jeszcze na swojej rozprawie na której go skazano na karę śmierci dziennikarze śmiali się z jego żartów xd zawsze mnie ciekawiło jak to jest ulec czarowi tak paskudnie zaburzonych jednostek. No cóż w każdym razie pewnie łatwo - stąd ich „sukces”
Awatar użytkownika
Alexa2344
LouiBag

Post autor: Alexa2344 »

Kasiakowalska1 pisze: ndz lis 30, 2025 6:08 pm No magia manipulantów, Ted Bundy też był takim czarusiem że jeszcze na swojej rozprawie na której go skazano na karę śmierci dziennikarze śmiali się z jego żartów xd zawsze mnie ciekawiło jak to jest ulec czarowi tak paskudnie zaburzonych jednostek. No cóż w każdym razie pewnie łatwo - stąd ich „sukces”
Ja bym się bała koło takiej swiruski stac-jej mamusia powinna uważać,bo zryty łeb córki już się nie naprawi ,coś przeklika nie tak i mamcia dostanie siekiera przez łeb.
Dla mnie dziewucha jest stracona,to (...) bez uczuć wyższych -jestem więcej niż pewna że byłaby w stanie popełnić taka zbrodnie jeszcze raz.
mariaow
GreckieWakacje

Post autor: mariaow »

Dla niej najlepszą karą byłby dożywotni zakaz publikowania czegokolwiek, żadnych social mediów i niczego. Wiem, że oczywiście to niemożliwe i nie da się czegoś takiego wyegzekwować, ale taka atencjuszka powinna być zmuszona do życia w cieniu i ciszy tak żeby nikt się nią nie interesował. Nie znam się na resocjalizacji ale serio nie rozumiem jak wspieranie jej w tej jej beznadziejnej twórczości ma przynieść jakiś inny skutek niż tylko pompowanie ego, co raczej nie rokuje dobrze.
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

Kiedy ona , oni wgl wychodzą ? Bo z tego co pamiętam dostali obydwoje po równo, po 25 lat?
rozemocjonowana
120mkw

Post autor: rozemocjonowana »

KasiaBasia56 pisze: wt gru 02, 2025 1:33 pm Kiedy ona , oni wgl wychodzą ? Bo z tego co pamiętam dostali obydwoje po równo, po 25 lat?
Z tego co kiedyś czytałam, ze względu na zastrzeżenie minimalnego okresu kary najwcześniej wyjdą w 2034, jeśli sąd zezwoli na wcześniejsze wyjście.
Kotek_99
SushiRoll

Post autor: Kotek_99 »

Ja myślę, że celebrytką bijącą się w MMA nie zostanie, bo to przegięcie nawet jak na te patogale, ale na pewno będzie publikowała i wchodziła w dyskusje w komentarzach, fanów na pewno też będzie miała.

No i chciała mieć dziecko :') oby nie zdążyła...
Kot.Milionera
Bransoletka50k

Post autor: Kot.Milionera »

A ja kiedys słyszalam, od osoby znajacej jedna z ofiar, ze ten Kamil popełnił s@++stwo w wiezieniu.
Nawet przed chwilą znalazlam wpis o tym na jednym forum (zamknietym), to bylo 4 lata temu.

Nigdzie nie zetknęlam sie z ta informacją.
Ciekawa jestem,, czy ktos cos wie,
Miau :3
XelizekX
Skarpeta Rakieta

Post autor: XelizekX »

Kot.Milionera pisze: wt gru 02, 2025 5:47 pm A ja kiedys słyszalam, od osoby znajacej jedna z ofiar, ze ten Kamil popełnił s@++stwo w wiezieniu.
Nawet przed chwilą znalazlam wpis o tym na jednym forum (zamknietym), to bylo 4 lata temu.

Nigdzie nie zetknęlam sie z ta informacją.
Ciekawa jestem,, czy ktos cos wie,
Plotki, dalej żyje tylko podobno odmawia wszystkich rozmów
witaminkaa
Mokra Włoszka

Post autor: witaminkaa »

Kotek_99 pisze: wt gru 02, 2025 2:30 pm No i chciała mieć dziecko :') oby nie zdążyła...
Dziecko można swobodnie mieć w czasie odsiadki, a wręcz się to opłaca.
aileen
Koczkodan

Post autor: aileen »

nektarynka123 pisze: sob lis 29, 2025 7:09 pm Zaraz minie 11 lat, a ja wciąż pamiętam jakby to było wczoraj. Ja ich widziałam kilka razy jak spacerowali po osiedlu gdzie mieszkała Zuza, zapamiętałam ich, bo ona nosiła dresy i glany co wyglądało komicznie.
Matka Kamila pracowała razem z moimi rodzicami i z tego co wiem to tam był straszny problem, że on nie chodził do szkoły tylko przesiadywał u niej całe dnie, jego wychowawca próbował interweniować i nic nie wskórał.
Jego mama była nauczycielką to jak on u niej przesiadywał całe dnie? Przyłaził do innej szkoły i siedział w pokoju nauczycielskim czy wbijał na lekcje?
Alexiss98
Mokra Włoszka

Post autor: Alexiss98 »

aileen pisze: wt gru 02, 2025 10:10 pm Jego mama była nauczycielką to jak on u niej przesiadywał całe dnie? Przyłaził do innej szkoły i siedział w pokoju nauczycielskim czy wbijał na lekcje?
Rusz głową. Siedzial u zuzy nie z matką w pracy xd
Kayoko
SushiRoll

Post autor: Kayoko »

Ciekawe co z Olą (dziewczyna Zuzanny), czy ona kiedykolwiek się wypowiadała w sprawie, chyba była za młoda żeby być świadkiem?
Ogólnie też się mówi w mediach, że Zuzanna nie miała znajomych, swojej grupki, że odcięła Kamila od jego kolegów. Ale jakoś jednak poznała się z tą Olą, tu z Kamilem poznali się u niej na imprezie (czyli jakichś znajomych musiała mieć), tu miała tych z Poznania, skądś miała też narkotyki, więc nie była całkiem odludkiem.