Będzie na pewno. Ona ciągle pisze, instagram i inne konta na socjalach nadal fukcjonują i uzyskały status poniekąd kultowych. Z czegoś będzie musiała żyć, a tak kontrowersyjna poetka czy pisarka jest na polskim rynku jak objawienie.Smb911 pisze: ↑ndz lis 30, 2025 1:14 pm Biała Podlaska to małe miasteczko. Dość hermetyczne środowisko (zanim mnie ktoś zjedzie za wtrącenie się w wątek - pochodzę z miasteczka obok. W BP chodziłam do szkoły) Nie sądzę żeby ludzie tam zapomnieli. Pewnie matka ją zabierze do Siedlec albo obie wylądują w Warszawie… Chociaż charakter Zuzy (o ile nie zmieniła frontu w kiciu) pokazuje,że mogłaby latać jak celebrytka po mieście.
Zbrodnia w Rakowiskach
Moderator: verysweetcherry-
witaminkaa
- Mokra Włoszka
Re: Zbrodnia w Rakowiskach
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ona pisze w sensie poezję czy dalej udziela się na socjalach?witaminkaa pisze: ↑ndz lis 30, 2025 1:21 pm Będzie na pewno. Ona ciągle pisze, instagram i inne konta na socjalach nadal fukcjonują i uzyskały status poniekąd kultowych. Z czegoś będzie musiała żyć, a tak kontrowersyjna poetka czy pisarka jest na polskim rynku jak objawienie.
Masz rację. Prawda stara jak świat,ludzie się nie zmieniają…witaminkaa pisze: ↑ndz lis 30, 2025 1:21 pm Będzie na pewno. Ona ciągle pisze, instagram i inne konta na socjalach nadal fukcjonują i uzyskały status poniekąd kultowych. Z czegoś będzie musiała żyć, a tak kontrowersyjna poetka czy pisarka jest na polskim rynku jak objawienie.
To gdzie ona tymbardziej…
Jej konta nadal istnieją? Kurczę myslalam,ze ktoś to usunął w cholerę…
pisze poezję w więzieniu. autorce komentarza chyba chodziło o to, że ludzie dalej odwiedzają stare konta zuzy.PrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz lis 30, 2025 1:25 pm Ona pisze w sensie poezję czy dalej udziela się na socjalach?
-
Testtesttest111
- Koczkodan
No nie wiem, ze dwa lata temu weszłam sobie na literacki fp Zuzy na Facebooku i przeraziło mnie jaką krucjatę prowadziło kilka osób, zwłaszcza jedna dziewczyna. W skrócie wyglądało to mniej więcej tak: "Miałam okazję spotkać Zuze, nie rozumiecie jej, jesteście bandą bezmózgów którzy nie są godni jej stópek całować". I nie, to nie był sarkazm tylko jakaś obsesja na punkcie morderczyni u dwudziestokilkuletniej kobiety.PrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz lis 30, 2025 12:57 pm Ja myślę że nie to są skrajnie różne sytuacje i Gypsy padła ofiarą takiego maltretowania że dużo osób z nią sympatyzuje a para z Rakowisk to wrogowie nr 1
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Jestem skłonny w to uwierzyć biorąc pod uwagę jak zachwycała się nią dziennikarka która napisała książkęTesttesttest111 pisze: ↑ndz lis 30, 2025 5:20 pm No nie wiem, ze dwa lata temu weszłam sobie na literacki fp Zuzy na Facebooku i przeraziło mnie jaką krucjatę prowadziło kilka osób, zwłaszcza jedna dziewczyna. W skrócie wyglądało to mniej więcej tak: "Miałam okazję spotkać Zuze, nie rozumiecie jej, jesteście bandą bezmózgów którzy nie są godni jej stópek całować". I nie, to nie był sarkazm tylko jakaś obsesja na punkcie morderczyni u dwudziestokilkuletniej kobiety.
-
Kasiakowalska1
- BlondDoczep
No magia manipulantów, Ted Bundy też był takim czarusiem że jeszcze na swojej rozprawie na której go skazano na karę śmierci dziennikarze śmiali się z jego żartów xd zawsze mnie ciekawiło jak to jest ulec czarowi tak paskudnie zaburzonych jednostek. No cóż w każdym razie pewnie łatwo - stąd ich „sukces”PrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz lis 30, 2025 5:38 pm Jestem skłonny w to uwierzyć biorąc pod uwagę jak zachwycała się nią dziennikarka która napisała książkę![]()
Ja bym się bała koło takiej swiruski stac-jej mamusia powinna uważać,bo zryty łeb córki już się nie naprawi ,coś przeklika nie tak i mamcia dostanie siekiera przez łeb.Kasiakowalska1 pisze: ↑ndz lis 30, 2025 6:08 pm No magia manipulantów, Ted Bundy też był takim czarusiem że jeszcze na swojej rozprawie na której go skazano na karę śmierci dziennikarze śmiali się z jego żartów xd zawsze mnie ciekawiło jak to jest ulec czarowi tak paskudnie zaburzonych jednostek. No cóż w każdym razie pewnie łatwo - stąd ich „sukces”
Dla mnie dziewucha jest stracona,to (...) bez uczuć wyższych -jestem więcej niż pewna że byłaby w stanie popełnić taka zbrodnie jeszcze raz.
Dla niej najlepszą karą byłby dożywotni zakaz publikowania czegokolwiek, żadnych social mediów i niczego. Wiem, że oczywiście to niemożliwe i nie da się czegoś takiego wyegzekwować, ale taka atencjuszka powinna być zmuszona do życia w cieniu i ciszy tak żeby nikt się nią nie interesował. Nie znam się na resocjalizacji ale serio nie rozumiem jak wspieranie jej w tej jej beznadziejnej twórczości ma przynieść jakiś inny skutek niż tylko pompowanie ego, co raczej nie rokuje dobrze.
-
KasiaBasia56
- Modna
Kiedy ona , oni wgl wychodzą ? Bo z tego co pamiętam dostali obydwoje po równo, po 25 lat?
-
rozemocjonowana
- 120mkw
Z tego co kiedyś czytałam, ze względu na zastrzeżenie minimalnego okresu kary najwcześniej wyjdą w 2034, jeśli sąd zezwoli na wcześniejsze wyjście.KasiaBasia56 pisze: ↑wt gru 02, 2025 1:33 pm Kiedy ona , oni wgl wychodzą ? Bo z tego co pamiętam dostali obydwoje po równo, po 25 lat?
Ja myślę, że celebrytką bijącą się w MMA nie zostanie, bo to przegięcie nawet jak na te patogale, ale na pewno będzie publikowała i wchodziła w dyskusje w komentarzach, fanów na pewno też będzie miała.
No i chciała mieć dziecko
oby nie zdążyła...
No i chciała mieć dziecko
-
Kot.Milionera
- Bransoletka50k
A ja kiedys słyszalam, od osoby znajacej jedna z ofiar, ze ten Kamil popełnił s@++stwo w wiezieniu.
Nawet przed chwilą znalazlam wpis o tym na jednym forum (zamknietym), to bylo 4 lata temu.
Nigdzie nie zetknęlam sie z ta informacją.
Ciekawa jestem,, czy ktos cos wie,
Nawet przed chwilą znalazlam wpis o tym na jednym forum (zamknietym), to bylo 4 lata temu.
Miau :3
Plotki, dalej żyje tylko podobno odmawia wszystkich rozmówKot.Milionera pisze: ↑wt gru 02, 2025 5:47 pm A ja kiedys słyszalam, od osoby znajacej jedna z ofiar, ze ten Kamil popełnił s@++stwo w wiezieniu.
-
witaminkaa
- Mokra Włoszka
Jego mama była nauczycielką to jak on u niej przesiadywał całe dnie? Przyłaził do innej szkoły i siedział w pokoju nauczycielskim czy wbijał na lekcje?nektarynka123 pisze: ↑sob lis 29, 2025 7:09 pm Zaraz minie 11 lat, a ja wciąż pamiętam jakby to było wczoraj. Ja ich widziałam kilka razy jak spacerowali po osiedlu gdzie mieszkała Zuza, zapamiętałam ich, bo ona nosiła dresy i glany co wyglądało komicznie.
Matka Kamila pracowała razem z moimi rodzicami i z tego co wiem to tam był straszny problem, że on nie chodził do szkoły tylko przesiadywał u niej całe dnie, jego wychowawca próbował interweniować i nic nie wskórał.