Start
Mój profil

iwona wieczorek

Moderator: verysweetcherry
Fifek 1488
ŚpioszkiKenzo

Re: iwona wieczorek

Post autor: Fifek 1488 »

No tak,wcześniej sąsiedzi się zarzekali że słyszeli tej nocy Iwonę i kłótnie.Dopiero potem zmienione zostały zeznania że nikt nic nie słyszał
Ojojojka
Mokra Włoszka

Post autor: Ojojojka »

Fifek 1488 pisze: pn mar 03, 2025 7:52 pm No tak,wcześniej sąsiedzi się zarzekali że słyszeli tej nocy Iwonę i kłótnie.Dopiero potem zmienione zostały zeznania że nikt nic nie słyszał
Zmienione przez kogo? Nie było takich zeznań, nie wymyślaj. To jedna z tych bajek, których pełno w sprawie Iwony. Jest tego tak dużo, że czasem ciężko się zorientować co jest prawdą a co nie.
KasiaBasia56
SushiRoll

Post autor: KasiaBasia56 »

Ojojojka pisze: wt mar 04, 2025 12:20 am Zmienione przez kogo? Nie było takich zeznań, nie wymyślaj. To jedna z tych bajek, których pełno w sprawie Iwony. Jest tego tak dużo, że czasem ciężko się zorientować co jest prawdą a co nie.
Było mówione że słyszeli kłótnie ale na parkingu na osiedlu a nie w mieszkaniu Iwony!
Dominikakt
Siatkarka

Post autor: Dominikakt »

To jest Adria (najnowsze zdjęcie) 😊
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Martyna2904
BlondDoczep

Post autor: Martyna2904 »

Dzięki! Zawsze mnie zastanawiało jak ona wygląda
Lenny
RoyalBaby

Post autor: Lenny »

Abstrahując od tych wszystkich teorii, to zastanawia mnie dlaczego IW nie skorzystała z SKM. Generalnie, między Sopotem a Gdańskiem Zaspa + dojście do jej miejsca zamieszkania to jest jakieś 30 minut, ale wybrała drogę pieszą na około 1 h 30 minut.

Akurat byłam w Trójmieście w maju 2011 i pamiętam, że te SKM na dłuższych trasach kursowały w nocy z dalej położonych miejscowości (np. Rumia) na pewno do około północy, ale później była przerwa (nie wiem do której h). Przypuszczam, że na trasie Gdańsk - Sopot kursowy SKM dłużej i sama przerwa trwała krócej - czy ktoś pamięta jak to wyglądało w tamtym czasie?
Awatar użytkownika
Arzena
Pierścionek_od_passera

Post autor: Arzena »

Lenny pisze: sob mar 08, 2025 7:24 pm Abstrahując od tych wszystkich teorii, to zastanawia mnie dlaczego IW nie skorzystała z SKM. Generalnie, między Sopotem a Gdańskiem Zaspa + dojście do jej miejsca zamieszkania to jest jakieś 30 minut, ale wybrała drogę pieszą na około 1 h 30 minut.

Akurat byłam w Trójmieście w maju 2011 i pamiętam, że te SKM na dłuższych trasach kursowały w nocy z dalej położonych miejscowości (np. Rumia) na pewno do około północy, ale później była przerwa (nie wiem do której h). Przypuszczam, że na trasie Gdańsk - Sopot kursowy SKM dłużej i sama przerwa trwała krócej - czy ktoś pamięta jak to wyglądało w tamtym czasie?
Akurat od niej do stacji SKM jest kawał drogi,więc czy by szła na pieszo z Sopotu czy na pieszo z SKM to na jedno by chyba wyszło. Jasne, moglaby wziąć potem miejski- o ile takowy by jeździł. Czy taksi. Ale te same rozwiązania mogła zastosować z Sopotu. Była ładna pogoda,pewnie wracała tak nie raz i poszła pieszo
Martyna2904
BlondDoczep

Post autor: Martyna2904 »

Z tego co pamiętam było kiedyś gdzieś napisane, że Iwona była wygodna i raczej nie jeździła komunikacją miejską i nie orientowała się gdzie i jak dojechać.