Start
Mój profil

podcasty kryminalne

Moderator: verysweetcherry
Malami1977
RoyalBaby

Re: podcasty kryminalne

Post autor: Malami1977 »

Ja bardzo polecam Śledztwo Pisma, pełna profeska, podcast robiony przez dziennikarzy, sami zbierają materiały, docierają do sprawców i świadków...poza tym ciekawa formuła, każda sprawa to jeden sezon w odcinkach. Niczego lepszego od tego podcastu nie usłyszycie. No i czysta polszczyzna, świetna dykcja, poza tym sporo materiałów odtwarzanych z tych nagranych przez twórców z bohaterami. Podcast wymiata...a sezon 1 zdmuchnął mne z planszy :/
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Malami1977 pisze: pn paź 13, 2025 8:30 pm Ja bardzo polecam Śledztwo Pisma, pełna profeska, podcast robiony przez dziennikarzy, sami zbierają materiały, docierają do sprawców i świadków...poza tym ciekawa formuła, każda sprawa to jeden sezon w odcinkach. Niczego lepszego od tego podcastu nie usłyszycie. No i czysta polszczyzna, świetna dykcja, poza tym sporo materiałów odtwarzanych z tych nagranych przez twórców z bohaterami. Podcast wymiata...a sezon 1 zdmuchnął mne z planszy :/
Sezon trzeci chyba był słabiutki a teraz zaczął wychodzić jakiś z morderstwem na działce ale chyba są płatne odcinki a szkoda bo historia bardzo wciągająa
Awatar użytkownika
RyszardLubicz
Migocząca Świeczka

Post autor: RyszardLubicz »

Malami1977 pisze: pn paź 13, 2025 8:30 pm Ja bardzo polecam Śledztwo Pisma, pełna profeska, podcast robiony przez dziennikarzy, sami zbierają materiały, docierają do sprawców i świadków...poza tym ciekawa formuła, każda sprawa to jeden sezon w odcinkach. Niczego lepszego od tego podcastu nie usłyszycie. No i czysta polszczyzna, świetna dykcja, poza tym sporo materiałów odtwarzanych z tych nagranych przez twórców z bohaterami. Podcast wymiata...a sezon 1 zdmuchnął mne z planszy :/
pierwszy sezon spoko, reszta słaaabo
KvetaNebelova
Channelka

Post autor: KvetaNebelova »

AliceWintercraft pisze: pn paź 13, 2025 9:38 pm pierwszy sezon spoko, reszta słaaabo
Też tak uważam, żaden następny nie ma startu do pierwszego. Jednego sezonu przestałam słuchać, bo był fatalnie nagrany (tzn. wypowiedzi ofiar były autentyczne, ale zniekształcone i mało co można było zrozumieć). Z ostatnim trochę się męczyłam, jak bardzo można rozciągnąć sprawę tego, że dwóch gości poszło pić na działkach i jeden tego nie przeżył?
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Właśnie się zorientowałem że najnowszy sezon u Szymona Wochala jest całkowicie płatny tylko dla subskrybentów

No cóż, powodzenia :p beze mnie. Rozumiem część materiałów, albo połowę, ale wszytko? Ciekawe ile osób go wspiera że jest taki pewny swojego grona odbiorców
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Na patronie ma 20 patronów 💀 ciekawe o ile więcej ma na YouTube. No w każdym razie pozdrawiam.

Tutaj wklejam komentarz z którym się w 100% zgadzam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Sorry nie da się dać dwóch załączników w jednym poście więc wklejam dalszą część komentarza

W każdym razie patronite to 20 osób, YouTube to 50 osób XD chłop robi godzinne podcasty dla grupy 70 osób XD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.