podcasty kryminalne
Moderator: verysweetcherry-
Malami1977
- RoyalBaby
Re: podcasty kryminalne
Ja bardzo polecam Śledztwo Pisma, pełna profeska, podcast robiony przez dziennikarzy, sami zbierają materiały, docierają do sprawców i świadków...poza tym ciekawa formuła, każda sprawa to jeden sezon w odcinkach. Niczego lepszego od tego podcastu nie usłyszycie. No i czysta polszczyzna, świetna dykcja, poza tym sporo materiałów odtwarzanych z tych nagranych przez twórców z bohaterami. Podcast wymiata...a sezon 1 zdmuchnął mne z planszy 
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Sezon trzeci chyba był słabiutki a teraz zaczął wychodzić jakiś z morderstwem na działce ale chyba są płatne odcinki a szkoda bo historia bardzo wciągająaMalami1977 pisze: ↑pn paź 13, 2025 8:30 pm Ja bardzo polecam Śledztwo Pisma, pełna profeska, podcast robiony przez dziennikarzy, sami zbierają materiały, docierają do sprawców i świadków...poza tym ciekawa formuła, każda sprawa to jeden sezon w odcinkach. Niczego lepszego od tego podcastu nie usłyszycie. No i czysta polszczyzna, świetna dykcja, poza tym sporo materiałów odtwarzanych z tych nagranych przez twórców z bohaterami. Podcast wymiata...a sezon 1 zdmuchnął mne z planszy![]()
- AliceWintercraft
- LouiBag
pierwszy sezon spoko, reszta słaaaboMalami1977 pisze: ↑pn paź 13, 2025 8:30 pm Ja bardzo polecam Śledztwo Pisma, pełna profeska, podcast robiony przez dziennikarzy, sami zbierają materiały, docierają do sprawców i świadków...poza tym ciekawa formuła, każda sprawa to jeden sezon w odcinkach. Niczego lepszego od tego podcastu nie usłyszycie. No i czysta polszczyzna, świetna dykcja, poza tym sporo materiałów odtwarzanych z tych nagranych przez twórców z bohaterami. Podcast wymiata...a sezon 1 zdmuchnął mne z planszy![]()
-
KvetaNebelova
- RoyalBaby
Też tak uważam, żaden następny nie ma startu do pierwszego. Jednego sezonu przestałam słuchać, bo był fatalnie nagrany (tzn. wypowiedzi ofiar były autentyczne, ale zniekształcone i mało co można było zrozumieć). Z ostatnim trochę się męczyłam, jak bardzo można rozciągnąć sprawę tego, że dwóch gości poszło pić na działkach i jeden tego nie przeżył?