Teorie spiskowe księżna Kate
Moderator: verysweetcherry
Re: Teorie spiskowe księżna Kate
Sytuacja króla jest zupełnie inna niż Kate. Ona jest młodą kobietą z trójką małych dzieci, z jej historią może się utożsamić na pewno wiele brytyjskich i nie tylko rodzin i myślę, że to trochę wykorzystują. Jest też o wiele bardziej lubiana niż Karol (nawet w Polsce pojawiały się głosy ludzi, że powinien zrzec się tronu i oddać go Williamowi). Do tego William i Kate wciąż muszą pracować na swój PR, Karol może mieć już trochę wywalone, zasiadł na tronie, najmłodszy nie jest, wie, że zapewne większość ludzi da mu po prostu spokój, ich stanie na czele monarchii ciągle czeka. Plus oczywiście to, co wyżej. Po takiej chorobie w jej wieku i z małymi dziećmi na pewno przewartościowuje się światopogląd.
Jest takie jedno ujęcie z tego filmu (wrzucam je poniżej), po którym miałam wrażenie, że Kate wcale aż tak się nie zmieniła na przestrzeni lat (wrzucam też jej zdjęcie z okresu studiów). Wiadomo, jest teraz podrasowana, trochę kasy poszło w jej wizerunek, jest starsza, w czasie leczenia, ale i tak widać, że to nadal ta sama osoba.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Apropos teorii spiskowych: po śmierci królowej zapisałam sobie takiego storiska z MLH.
https://zapodaj.net/plik-8lioDP2KaX
https://zapodaj.net/plik-8lioDP2KaX
No ta sama osoba, bo ona zawsze jednak była autentyczna. nie wzięła tego Williama z wyrachowania tylko z miłości. Byli kumplami na studiach, potem parą.iri1979 pisze: ↑wt wrz 10, 2024 1:47 pm Jest takie jedno ujęcie z tego filmu (wrzucam je poniżej), po którym miałam wrażenie, że Kate wcale aż tak się nie zmieniła na przestrzeni lat (wrzucam też jej zdjęcie z okresu studiów). Wiadomo, jest teraz podrasowana, trochę kasy poszło w jej wizerunek, jest starsza, w czasie leczenia, ale i tak widać, że to nadal ta sama osoba.
Ta megan od Harrego jest w porównaniu do Kate trudna do rozkminienia. Chyba myślała że uda się połączyć bycie royal z byciem gwiazda netflixa, czyli tytuł i ochrona świetnie, królewskie obowiązki już nie, ale do netflixa chętnie poopowiadać o dworze to by poszła.
Czytałam też o niej że manipuluje swoją karnacją, jeździ na eventy z czarnoskórymi i ma wtedy ciemniejsze makijaże, żeby powiedzieć hello jestem taka jak wy, innym razem w telewizji pokazuje się w jasnym make upie i wtedy jest taka jak rodzina królewska ….
-
- Mokra Włoszka
Dopiero znalazłam ten wątek i zaraz będę nadrabiać 14 stron, ale muszę zapytać, widzieliście jak wygląda teraz Kate? Chyba najnowszy filmik z upamiętnienia niedzieli pamięci. Czy tak wygląda 42-latka którą stać na wszelkie zabiegi świata?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wizytówką Kate są dwa elementy - gęste włosy i mocny makijaż, a właściwie coraz gęstsze włosy i coraz więcej eyelinera na zmarszczki czy linie mimiczne zazwyczaj miała raczej wywalone. No i skoro oficjalnie przeszła właśnie chemioterapię, to superświeży wygląd jak po liftingu odebrałby trochę wiarygodności tej wersji wydarzeń. Doczepy czy peruka jednak są mniej inwazyjne.
-
- Mokra Włoszka
-
- LouiBag
Jak na ciężko chorą kobiete to i tak wygląda świetnie.geviedsalie pisze: ↑ndz lis 10, 2024 6:22 pm Dopiero znalazłam ten wątek i zaraz będę nadrabiać 14 stron, ale muszę zapytać, widzieliście jak wygląda teraz Kate? Chyba najnowszy filmik z upamiętnienia niedzieli pamięci. Czy tak wygląda 42-latka którą stać na wszelkie zabiegi świata?
-
- Mokra Włoszka
Wiedziałam że jest chora, ale nie wiedziałam że rak i nie wiedziałam że ciężki. Ale zaczeła się pojawiać już tak? Jest lepiej z nią?mezalians_urodowy pisze: ↑wt lis 12, 2024 1:52 pm Jak na ciężko chorą kobiete to i tak wygląda świetnie.
Wiem, że to stary komentarz, ale dopiero nadrabiam wątek… no ciekawe dlaczego to akurat amerykańskie media aż tak trąbiły na ten temat
dla mnie największym ‚dowodem’ na to że romansu żadnego nie ma (a przynajmniej z Rose) jest to że siostra Kate nazwała swoją córkę właśnie Rose. Kobiety mają fenomenalną relację i P na pewno nie chciałaby tak krzywdzić Kate. Myślę że wiele osób powinno poczytać sobie jak działa machina propagandowa Hollywoodu i zastanowić się jak wiele plotek na temat Williama i Kate wyszło gdy w to wszystko zaczęła się mieszać Meghan i jej bardzo wysoko postawieni znajomi.Pijeherbatezmiodem pisze: ↑sob cze 01, 2024 11:17 am No ale kazdy se moze to napisać. Zero dowodów
A mnie ciekawi, jak wiele razy widzieliśmy zdjęcia dzieci inne niż te z jakichś publicznych wystąpień lub te opublikowane przez oficjale rodziny królewskiej? Na palcach jednej ręki można to zliczyć a dzieci są już niemałe… Dlaczego wcześniej nikogo to nie zastanawiało a teraz raptem to jest jakiś argument? Co do jej chudości zgadzam się jak najbardziej, albo choroba pustoszyła organizm już wcześniej, albo były tam jeszzze jakieś inne dolegliwości zdrowotne. Kate zawsze była bardzo szczupła, ale nie tak wychudzona jak w ostatnich latach.