Teorie spiskowe księżna Kate

Moderator: verysweetcherry

Aruszka
LouiBag

Re: Teorie spiskowe księżna Kate

Post autor: Aruszka »

Sytuacja króla jest zupełnie inna niż Kate. Ona jest młodą kobietą z trójką małych dzieci, z jej historią może się utożsamić na pewno wiele brytyjskich i nie tylko rodzin i myślę, że to trochę wykorzystują. Jest też o wiele bardziej lubiana niż Karol (nawet w Polsce pojawiały się głosy ludzi, że powinien zrzec się tronu i oddać go Williamowi). Do tego William i Kate wciąż muszą pracować na swój PR, Karol może mieć już trochę wywalone, zasiadł na tronie, najmłodszy nie jest, wie, że zapewne większość ludzi da mu po prostu spokój, ich stanie na czele monarchii ciągle czeka. Plus oczywiście to, co wyżej. Po takiej chorobie w jej wieku i z małymi dziećmi na pewno przewartościowuje się światopogląd.
iri1979
FlafLover

Post autor: iri1979 »

Jest takie jedno ujęcie z tego filmu (wrzucam je poniżej), po którym miałam wrażenie, że Kate wcale aż tak się nie zmieniła na przestrzeni lat (wrzucam też jej zdjęcie z okresu studiów). Wiadomo, jest teraz podrasowana, trochę kasy poszło w jej wizerunek, jest starsza, w czasie leczenia, ale i tak widać, że to nadal ta sama osoba.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kalena
Migocząca Świeczka

Post autor: kalena »

Apropos teorii spiskowych: po śmierci królowej zapisałam sobie takiego storiska z MLH.

https://zapodaj.net/plik-8lioDP2KaX
maxmara11
SushiRoll

Post autor: maxmara11 »

iri1979 pisze: wt wrz 10, 2024 1:47 pm Jest takie jedno ujęcie z tego filmu (wrzucam je poniżej), po którym miałam wrażenie, że Kate wcale aż tak się nie zmieniła na przestrzeni lat (wrzucam też jej zdjęcie z okresu studiów). Wiadomo, jest teraz podrasowana, trochę kasy poszło w jej wizerunek, jest starsza, w czasie leczenia, ale i tak widać, że to nadal ta sama osoba.
No ta sama osoba, bo ona zawsze jednak była autentyczna. nie wzięła tego Williama z wyrachowania tylko z miłości. Byli kumplami na studiach, potem parą.
Ta megan od Harrego jest w porównaniu do Kate trudna do rozkminienia. Chyba myślała że uda się połączyć bycie royal z byciem gwiazda netflixa, czyli tytuł i ochrona świetnie, królewskie obowiązki już nie, ale do netflixa chętnie poopowiadać o dworze to by poszła.
Czytałam też o niej że manipuluje swoją karnacją, jeździ na eventy z czarnoskórymi i ma wtedy ciemniejsze makijaże, żeby powiedzieć hello jestem taka jak wy, innym razem w telewizji pokazuje się w jasnym make upie i wtedy jest taka jak rodzina królewska ….
geviedsalie
Mokra Włoszka

Post autor: geviedsalie »

Dopiero znalazłam ten wątek i zaraz będę nadrabiać 14 stron, ale muszę zapytać, widzieliście jak wygląda teraz Kate? Chyba najnowszy filmik z upamiętnienia niedzieli pamięci. Czy tak wygląda 42-latka którą stać na wszelkie zabiegi świata? 💀
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kalina
Licówka

Post autor: Kalina »

Zaden zabieg jeszcze nie zwalczyl raka
msshy
Gacie z oceanu

Post autor: msshy »

Wizytówką Kate są dwa elementy - gęste włosy i mocny makijaż, a właściwie coraz gęstsze włosy i coraz więcej eyelinera 👀 na zmarszczki czy linie mimiczne zazwyczaj miała raczej wywalone. No i skoro oficjalnie przeszła właśnie chemioterapię, to superświeży wygląd jak po liftingu odebrałby trochę wiarygodności tej wersji wydarzeń. Doczepy czy peruka jednak są mniej inwazyjne.
Hav
Szarlotta

Post autor: Hav »

Chemioterapia to raczej przeciwskazanie do zabiegów estetycznych.
geviedsalie
Mokra Włoszka

Hav pisze: ndz lis 10, 2024 9:34 pm Chemioterapia to raczej przeciwskazanie do zabiegów estetycznych.
Okej, nadrobiłam - nie wiedziałam że jest w trakcie chemii.
mezalians_urodowy
LouiBag

Post autor: mezalians_urodowy »

geviedsalie pisze: ndz lis 10, 2024 6:22 pm Dopiero znalazłam ten wątek i zaraz będę nadrabiać 14 stron, ale muszę zapytać, widzieliście jak wygląda teraz Kate? Chyba najnowszy filmik z upamiętnienia niedzieli pamięci. Czy tak wygląda 42-latka którą stać na wszelkie zabiegi świata? 💀
Jak na ciężko chorą kobiete to i tak wygląda świetnie.
geviedsalie
Mokra Włoszka

mezalians_urodowy pisze: wt lis 12, 2024 1:52 pm Jak na ciężko chorą kobiete to i tak wygląda świetnie.
Wiedziałam że jest chora, ale nie wiedziałam że rak i nie wiedziałam że ciężki. Ale zaczeła się pojawiać już tak? Jest lepiej z nią?
Kalina
Licówka

Post autor: Kalina »

Tak, juz pracuje, ale z. ta choroba nigdy nie wiadomo
Marta1798
Ciastko

Post autor: Marta1798 »

anicz pisze: czw mar 21, 2024 11:45 am Mogę potwierdzić. Też mieszkam w UK i nie ma takiego hałasu. Nie widze, żeby BBC czy sky news o tym trąbiły na skalę amerykańskiego tik toka. Nawet moja angielska rodzina za bardzo nie interesuje się tematem, choć lubią Williama i Kate.
Wiem, że to stary komentarz, ale dopiero nadrabiam wątek… no ciekawe dlaczego to akurat amerykańskie media aż tak trąbiły na ten temat 😏😏
Marta1798
Ciastko

Pijeherbatezmiodem pisze: sob cze 01, 2024 11:17 am No ale kazdy se moze to napisać. Zero dowodów🤔
:brawo: :brawo: dla mnie największym ‚dowodem’ na to że romansu żadnego nie ma (a przynajmniej z Rose) jest to że siostra Kate nazwała swoją córkę właśnie Rose. Kobiety mają fenomenalną relację i P na pewno nie chciałaby tak krzywdzić Kate. Myślę że wiele osób powinno poczytać sobie jak działa machina propagandowa Hollywoodu i zastanowić się jak wiele plotek na temat Williama i Kate wyszło gdy w to wszystko zaczęła się mieszać Meghan i jej bardzo wysoko postawieni znajomi.
Marta1798
Ciastko

Kamka85 pisze: śr cze 05, 2024 10:20 pm Dziwne to wszystko. Nie wiem, może maja zakaz robienia zdjęć dzieciom, dlatego och nigdzie ma. Co to Kate - może to jakiś złośliwy nowotwór. Ona przecież była przeraźliwie chuda
A mnie ciekawi, jak wiele razy widzieliśmy zdjęcia dzieci inne niż te z jakichś publicznych wystąpień lub te opublikowane przez oficjale rodziny królewskiej? Na palcach jednej ręki można to zliczyć a dzieci są już niemałe… Dlaczego wcześniej nikogo to nie zastanawiało a teraz raptem to jest jakiś argument? Co do jej chudości zgadzam się jak najbardziej, albo choroba pustoszyła organizm już wcześniej, albo były tam jeszzze jakieś inne dolegliwości zdrowotne. Kate zawsze była bardzo szczupła, ale nie tak wychudzona jak w ostatnich latach.